Roberto Cavalli for H&M op 8 november 2007

Na Karl Lagerfeld in 2004, Stella McCartney in ’05, Viktor&Rolf in ’06 komt zal je dit jaar Roberto Cavalli (66) vinden bij H&M. Ondertussen is de ‘couturier in november’-stunt een traditie geworden.

“Ik ben trots dat ik het levendige en positieve karakter van mijn kleding kan overbrengen op een nieuw publiek”, zegt hij. “Ik houd van vrijheid en uitdagingen, van het afbreken van barrières en het experimenteren in andere richtingen. H&M belichaamt dat voor mij”, aldus Cavalli.

We mogen ons verwachten aan een complete collectie, zowel voor mannen als voor vrouwen. Bekijk hier het persbericht van Hennes & Mauritz.

Op 8 november zal de collectie te koop zijn in “geselecteerde winkels”. Rep je dus maar naar de Meir, en vergeet geen vrijaf te nemen die dag. Want een X for H&M staat steeds garant voor een stampeed.

De homepage van Cavalli.

Eén reactie

  1. […] en nachtblauw Op 8 november zal je vroeg moeten opstaan, als je nog keuze wil in de Roberto Cavalli for H&M-collectie. Vorige stercollecties (Karl Lagerfeld 2004, Stella McCartney 2005, Viktor&Rolf 2006) […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: