Foei, Jelle Cleymans rookt wel eens een sigaar

Jelle Cleymans mocht gisterenavond de Vlaamse Musicalprijs 2007 voor Beste Mannelijke Hoofdrol meenaar huis nemen, omdat hij Kuifje in Kuifje – De Zonnetempel overtuigend vertolkte. En tijdens zijn dankwoord gaf hij iets toe wat je niet hoort toe te geven. “Dirk Lavrysen heeft me sigaren laten ontdekken. Ja, ik rook nu wel eens een sigaar.” Tsss, zoiets zeggen op televisie, zelfs op een regionale zender (ATV).

Will someone please think of the children? Zijn ze bij Ketnet en Studio 100 wel blij met die uitspraak? Jelle Cleymans, als voorbeeld voor de kindertjes, moet toch een smetteloos leven leiden? Dus nooit roken, nooit te zat op een feestje rondlopen, nooit boven de toegestane snelheid rijden en zeker niet roken.

4 Reacties

  1. hij wil waarschijnlijk een beetje van dat brave imago afgeraken.. maar hij moet inderdaad wel ‘het goede voorbeeld’ geven, en uitspraken als deze passen daar toch niet echt bij..

  2. […] op ATV ATV zendt vanavond (dinsdag 25 september 2007) om 20.30 de Vlaamse Musicalprijzen 2007 opnieuw uit. De live versie gisteren verliep niet vlekkeloos, meldt […]

  3. Mja, voor mij mag hij roken, maar het toegeven en plein public was misschien niet zo slim…

  4. […] in showbizzland Maandag zijn de Vlaamse Musicalprijzen 2007 in de Antwerpse Zuiderkroon uitgereikt. Beauty & The Beast kaapte de meeste pianohamers (zo ziet de prijs er uit) weg, en ook Sunjata […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: