Communitysite Becute.eu vervangt Aslcity.be

Na wat probleempjes is Becute.eu eindelijk echt van start. De profielensite is een initiatief van Sebastiaan de Vaan en Olivier Dierickx.

Persbericht: Aslcity.be is nu Becute.eu

Aslcity.be is begin 2006 begonnen als profielensite voor jongeren. Vanaf het begin wou Aslcity.be een eigen weg inslaan. Onze visie is niet het maken van winst, maar het maken van plezier en amusement. De inkomsten worden dan ook gebruikt om promotie, onderhoud en verdere ontwikkeling van onze site en niet voor dure programmeurs. Het hele vroegere Aslcity team (nu het Becute.eu) bestaat bovendien uit vrijwilligers wat zorgt voor een aangename, soms zelfs familiale sfeer. Zo werken wij, eenvoudig en simpel.

Bij de overgang van een algemene profielensite naar een holebicommunity zijn we ook overgestapt naar een ander script, wat ons heel wat meer multimediamogelijkheden geeft. Onze scripting wordt verzorgd door de bekwame ontwikkelaar Boonex. Dit zorgt voor een stabiel en gebruiksvriendelijk platform met regelmatig updates. Omdat dit script niet kon werken op het Aslcity.be-platform zijn we vanaf 15 oktober verder werkzaam onder de naam Becute.eu. Buiten een naam veranderen er ook een paar van onze mogelijkheden. Deze worden stap voor stap op de leden losgelaten om zo op elk moment vernieuwd te blijven. Als eerste staan een chat en een forum op het programma.

Becute.eu start met alle huidige leden van Aslcity.be en biedt grote mogelijkheden om dit ledenaantal op korte termijn te vergroten. Foto’s en individuele bestanden van de Aslcity leden zijn –jammer genoeg- niet verder beschikbaar op Becutu.eu en zullen dus opnieuw moeten worden toegevoegd.

We brengen natuurlijk al onze leden hier persoonlijk van op de hoogte. Samen met onze partners (Gayword en Talk to the Town) zullen we het gay landschap voorzien van talloze acties, wedstrijden en veel meer! We bekijken onder meer de mogelijkheid tot het toevoegen van de populaire gay party kalender Gay24 maar ook andere, kleine en grote,mogelijkheden met onze andere partners.

Vanaf heden is Becute.eu een feit.

5 Reacties

 1. Maar weer eens een profielensite….het begint op een schimmel te lijken. Hoe groot is de koek die verdeeld moet worden?

 2. Ik weet het niet, maar MySpace leeft evengoed naast Facebook, en Gaydar naast Gayromeo…

 3. ze zouden zich beter houden aan privacyregels
  die hebben gewoon alle oud-geregistreerden gemaild in het veld ‘TO’ dus ineens kreeg je alle e-mailadressen zichtbaar in je e-mailbox… en dan spreek ik nog niet over de vele dt-fouten in de mail 😉

 4. Ongetwijfeld zullen ze nog wat problemen ondervinden.. Geef hen toch een kans. Het zijn jongeren die alles op vrijwillige basis doen, en dat zonder dat ze ook maar één centje winst maken. Verwacht dan ook niet al te veel terug. Ze doen al zeker hun best om er iets mooi van te maken, en daar slagen ze ook wel in..

  Dat van die privacy regels klopt inderdaad !! Dat heb ik hen ook gezegd, en dat zal wel niet meer voorkomen.

  Good luck alvast met de website !!

 5. Ik vind die site toch best cool ze! Spreekt mij toch veel meer aan dan GayId of al die andere! Becute is ook nie zo etiketterend “GAY” zoals al de rest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: