Gillette Fusion (Power) hit van 2007

Glad, gladder, gladst. Elk soort scheermesje belooft efficiënter te scheren, maar met Gillette Fusion en Gillete Fusion Power bleek dat ‘waar’ te zijn. De consument houdt van het scheermesje, schreef Frank Willemse van Het Laatste Nieuwe donderdag.

Het systeem met niet 3 (Mach 3) maar 5 mesjes is een commercieel succes. De Fusion is wel duur. Emanuel testte het in maart.

“2007 in de supermarkt”, Frank Willemse, Het Laatste Nieuws, do. 27.12.2007.

7 Reacties

 1. Het scheert inderdaad veel aangenamer en beter dan zijn voorganger. Ik ben alvast een fan 🙂

 2. Grappig 😉 Ik ben sinds een jaar verknocht aan Wilkinson’s Quattro Titanium. Met Gillette heb ik bijna elke twee weken een nieuw mesje nodig ( en die kosten nogal wat!! ). Met Wilkinson kom ik gemakkelijk anderhalve maand toe.

  Na een scheerbeurt met een botte Gillette zag ik er uit alsof ik in een ontplofte bomauto had gezeten, terwijl een botte Wilkinson nog gewoon zijn werk doet zonder rituele slachting.

  ps: wist je dat baardharen zo taai als koperdraad kunnen zijn? 🙂

 3. Wel, ik ben zelf bijna door mijn voorraad Mach 3 heen, en ooit kreeg ik een Fusion gratis. Eens proberen 🙂

 4. @ Walter: Ik begrijp wat je bedoelt. Volgens de verpakking gaat een 4-pack drie maanden mee. Helaas doe ik er maar een maand mee. Na een week scheren (elke dag) zijn die krengen al superbot. Maar ik moet wel zeggen, nieuw scheren ze zalig. De volgende keer geef ik die Quattro eens een proefdraai.

 5. Heb het nieuwste model stealth aangekocht en ben er zeer tevreden mee. het scheren dat voel je nauwelijks door de trillingen. het nadeel is wel de dure kostprijs voor de mesjes maar als je op het net kijkt dan kun je wel via bedrijven een procent of 15 korting krijgen. Ze sturen het je dan al na een paar dagen toe. Voorlopige heb ik me reeds een keer of 6 met het mesje wat erop zit geschoren. Merk nog geen achteruitgang van de scherpte. Ik wissel wel af met een eenvoudig systeem soms wat bijna net zo glas scheert maar waarvan de prijs maar 10 % bedraagt voor een mesje. Het grootste voordeel is dus dat je bijna of niets voelt van het scheren. En het apparaat ziet er ook erg “cool” uit….in de houder lijkt het een beetje op een moderne jet met een beetje fatasie.

 6. […] Wilkinson Quattro Titanium Geplaatst op februari 14, 2008 door Emanuel Na een tip van blogger Walter besloot ik nog eens van scheermes te wisselen. Niet dat ik ontevreden was over mijn Fusion-mesje, […]

 7. Voor mij niets anders meer, ik gebruikte altijd de Mach Power maar ben nu over op de Fusion Power. Een nog beter scheerresultaat.
  Helemaal top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: