“Bart Goor en Olivier Deschacht zijn homokoppel”

Bart Goor en Olivier Deschacht hebben een relatie. Volgens de Engelstalige Wikipedia dan toch. En als het op Wikipedia staat… niet?…. is het dan niet waar?

“Bart Goor has a relationship with Olivier Deschacht”, stond er. De Morgen bewaarde een screenshot. Het is dus niet waar, Deschacht is samen met Miss België 2007 Annelien Coorevits.

Het verklaart wél waarom dit bericht over homoroddels in het voetbal plots deze week zo populair was. Het nieuws dateert van 11 januari, was te lezen via Google News en Blogs, en toch heeft geen van de usual suspects het bericht opgevist. Bij deze dus toch even wel.

Op het Gala van De Gouden Schoen presenteerde Bart Goor zijn nieuw lief Tania Prinsier (ex- VT4).

Het Nieuwsblad: Bart Goor en Tanja Prinsier komen buiten
Op het feestje na de uitreiking van De Gouden Schoen verstopten Bart Goor en Tanja Prinsier hun liefde niet. ‘We zijn allebei heel gelukkig’, zei ex-VT4-babe en televisiegezicht Tanja Prinsier. Hoe lang ze al samen zijn? ‘Een tijdje’, zegt Tanja.

‘Hoewel: als ik de geruchten moet geloven, kan het nog maar pas zijn. Vorige week was hij nog bij Olivier Deschacht, afgelopen weekend bij Geena Lisa.’ (lacht) Het was de eerste keer dat het nieuwe koppel in het openbaar verscheen. ‘We zoeken de persaandacht niet op. Maar we gaan ons ook niet verstoppen.’

Eén reactie

  1. […] In een interview voor De Morgen ontkent de 29-jarige profvoetballer Olivier Deschacht dat het voetbal zo homofoob is. Daar zullen velen toch anders over […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: