Shouf Shouf Antwerpen krijgt nieuwe site op 24 maart

Shouf Shouf Antwerpen, vereniging voor holebi allochtonen, krijgt op dpaasmaandag 24 maart een nieuwe website. Dat staat te lezen op Holebi.Info.

Nieuwe multiculturele holebi-organisatie lanceert website.
Maanden hard werken hebben geleid tot een site vol praktische info en met een frisse uitstraling. Op de website kunnen holebi’s met een multiculturele achtergrond terecht met hun vragen. Niet enkel holebi’s zijn welkom op de site. Al wie gelooft in een multiculturele en diverse maatschappij kan meer leren via het online medium. Scholen, jongeren, ouderen, hulpverleners, ouders…voor iedereen staat er wel wat nuttigs op de site.

Shouf Shouf Antwerpen: multicultureel en holebi
Shouf Shouf Antwerpen is dé multiculturele holebi-organisatie van Antwerpen. De organisatie is officieel van start gegaan in juni en draaide enkele proefprojecten in de herfst en wintermaanden. Haar team telt vrijwilligers met verschillende culturele achtergronden. Bij Shouf Shouf kan iedereen ongeacht afkomst, achtergrond of geaardheid aankloppen voor begeleiding op de eigen levensweg, of gewoon voor informatie. Shouf Shouf staat voor positief denken, een licht in de tunnel voorzien, een weg tonen waar geen weg leek.

Shouf Shouf Antwerpen houdt maandelijks een Shouf Shouf Soirée in Café Den Draak, de bar van Het Roze Huis.

Meer over Shouf Shouf.

2 Reacties

  1. […] Geplaatst op maart 24, 2008 door Benjamin Zoals aangekondigd staat sinds deze voormiddag de website van Shouf Shouf Antwerpen (ex-Merhaba Antwerpen) online. […]

  2. I LOVE SHOUF SHOUF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: