GAYiD.eu geeft Lifetime Achievement Award aan Will Ferdy

Meer dan 5.000 Gebruikers van GAYiD.eu hebben Will Ferdy (81) een Lifetime Achievement Award. Ferdy was de eerste openlijk homoseksuele BV. Hij outte zich in 1970. Dat meldt De Standaard.

Zondag viert GAYiD.eu zijn derde verjaardag in de NOXX. Ook andere prijzen worden uitgereikt, zoals die van meest populaire mediafiguur. Wim De Vilder ligt momenteel voor op Yasmine.

Will Ferdys echte naam is Werner Ferdinande.

13 Reacties

 1. Alsof die jonge mannekes weten wie Will Ferdy is. Ziede ni dat dit ne promostunt is voor da stom feestje zondag? Ik hoor trouwens van Youri dat er amper 200 tickets verkocht zijn. Ge moet die paniekvoetbal op Gayid eens bekijken, die lachwekkende reclamevideo’s van Alex en Youri.

  Spijtig dat Will Ferdy, die zone prijs wel verdient, misbruikt wordt voor wa reclame voor een stom feestje.

 2. @Bertje: Ja ik heb dat ook gehoord van die 200 tickets… over paniekvoetbal gesproken:

  – LNM.eu 3u offline gooien en op de index -pagina promotie maken voor de noxx
  – Leden van lnm proberen overhalen om te komen (waar TOTAAL geen belangstelling voor is…LNM is hetero… en is niet evident dat ze nr een gay-event gaan… ook al hebben ze via een (vervalste) poll gestemd dat ze geen probleem hebben met gays)
  – Reclameboodschap op 2be voor Queer as folk
  – In het nieuws (proberen) komen met (verzonnen) nieuws (maar eigenlijk om gewoon reclame te maken voor noxx) ten kosten van anderen.
  – Banners in elke hoek op gayid.eu
  – Spam via mail (illegaal)
  – Berichten op msn door in te loggen op msn van hun leden (illegaal)
  – Youri die achter alex zijn rug tegen mensen zegt dat hij ontslag wilt nemen en dat er maar 200 kaarten verkocht zijn…
  – Een belachelijke spot waar Alexander dresen bijna smeekt om mensen te lokken…
  – mensen die VIP zijn op gayid op een guestlist zetten…

  Het is duidelijk dat Alexander dresen ALLES op ALLES heeft gezet om dit feestje te laten lukken…

  Ik hoop voor hem dat het niet ZO’N grote flop word… want dat zou betekenen dat hij verloren heeft… dat hij niet de grootste is… en dat hij liegt…

  Alexa kan geen bezoekers garanderen nu! Alex het is nu aan u… enkel aan u om te bewijzen wat je waard bent…

 3. @ Ikkeuh : Luigi, Get a Life!

 4. who the hell is luigi?

  Niemand weet wie ik ben… Iedereen weet wie jij bent…

  En trouwens… get a life, en champagne zijn precies dingen die je zegt als je niks meer weet te zeggen…

  Het is duidelijk dat jij degene bent die een leven zoekt… een met veel glamour, aanzien, vermogen… Ik zou zeggen verhuis naar een onherbergzaam land en probeer het daar opnieuw… hier heeft iedereen u door…

 5. meneer dresens momenten van eer en glorie blijven niet duren.. des te hoger hij zichzelf waant, des te dieper zal hij vallen

  Hij mag dan wel beweren dat er 1300 man in de noxx is geweest, we weten allemaal hoe betrouwbaar z’n resultaten zijn.. 1300 man, mss… maar hoeveel hebben er betaald? De overgrote hoop zullen wel vips, gasten, jonge gastjes en allerlei vriendjes geweest zijn die niet moesten betalen.. zo kan ik het ook..

 6. @ik :zijn we er weer 🙂
  ** Je bent gewoon zo teleurgesteld dat Alexander niet op zijn bek is gegaan met de party in de NOXX.

  Sneeuw, regen, een boycot van andere gaysites (hoe marginaal ook). En toch slagen zijn mensen erin om meer volk samen te brengen dan red en blue en d-club samen, en meer volk dat de red & blue 10 jaar in de lotto arena.

  Er was wel 1311 man aangezien in de NOXX iedereen geteld wordt. En mensen die er waren weten dat ook wel. De main room zat stampvol en ik heb me ontzettend goed geamusseerd:-), net als alle anderen.

  Kijk maar eens naar de reacties:
  http://be.gayid.eu/news.html?newsid=4653

  ** Je bent gewoon supergefrustreerd. Misschien zou een bezoekje aan een psychiater helpen of misschien je elke dag eens goed bezatten.

 7. rva, Alexander dresen , ikkeu is niet ik… 🙂

  Ik heb het deels fout ingeschat… en geef dat hier ter plekken toe… Maar of er 1311 man was, kan enkel jij beweren… niemand anders… dus kan je nog zeggen wat je wilt… Ik heb horen zeggen dat :

  1)niet alle zalen open zijn gegaan… en dat er naar schatting een 600 man
  was…
  2)veel hetero volk was (mss wel het vast cliënteel van de noxx) zeker niet veel lnm-ers
  3)dat er veel mensen gratis binnen mochten

  En je kan dit helemaal NIET vergelijken met de r&b in de lotto-arena… dat was een 100% gay-party… waar enkel doelgericht reclame is gemaakt… Ik denk dat vooral de locatie in uw voordeel heeft gespeeld… noxx is idd nieuw in de gayscene…

  Maar buiten dat heb ik gehoord dat het een sfeervolle fuif was… en ik ben zeker niet gefrustreerd door dit… ik ben blij voor u… en maak niemand uit voor psycho… want niemand noemt u pedo.

 8. Kijk maar eens naar de reacties:
  http://be.gayid.eu/news.html?newsid=4653

  ?????????

  ik heb eigenhandig gezien dat negatieve commentaren weer vakkundig worden verwijderd, evenals de profielen van die kritische mensen.. komop 🙂 je neemt jezelf duidelijk niet meer ernstig.. je reikt ons zo pasklare argumenten aan om aan te tonen dat je ’n zielig ventje bent die voelt dat ’t hem aant ontglippen is..

  De alexa cijfers waar ge zo graag mee schermt zijn immers niet meer zo fantastisch.. als je bekijkt hoe het gebruik en de bezoekers de laatste tijd in vrije val naar beneden zijn gegaan.. wel ja 🙂 ik kan het begrijpen dat er mensen zijn die daar zenuwachtig van worden 🙂

 9. Deze domme mens denkt dat blijkbaar niet alleen… Iedereen weet dat jij dit bent (wie is dan de domme?) en ik heb dus geen flauw idee met wie je mij identificeert… Ken die gast niet eens…

  Dear Alexander dresen… Ik zeg maar wat ik gehoord heb… Meer niet …

  En voor je zo een agressieve uitspraak doet… Ga eerst dan na wat de meeste over jouw denken… Slechte eigenschappen wegschuiven op iemand anders wordt in de psychologie de Self-serving bias genoemd…

 10. over spycho gesproken

 11. i love him..

  leve becute 😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: