Love Everyone vehuist naar Culture Club en naar 3de vrijdag (!) van de maand


Love Everyone was een vaste afspraak op de tweede vrijdag van de maand, in discotheek Kokorico. Dat verandert nu, melden GAYiD.eu, GayBelgium en Gayworld. Vanaf vrijdag 16 mei (de avond voor de BLGP) herstart het partyconcept in de Culture Club, Gent. Het feestje van 11 april is geannuleerd.

Niet alleen de relatie datum en de locatie veranderen, ook de aanpak.

Musicitems.be:
– De ’80’s/ ’90’s Room: alle wervelende, gillende Gay Classics zullen maandelijks de revue passeren in de voor deze muziek aangepaste ruimte met gadgets en decor
– De muziek zal niet door computers of laptops worden gedraaid. De ‘ClassicVinylDj’ draait alleen met old fashion vinyl!
– De ‘Cosy’ Corners : Love Everyone zal zijn naam alle eer aan doen door ervoor te zorgen dat er plaats is voor ‘intieme gezelligheid’
– Nieuwd dj’s: Naast dj Stijn Smets (VJ van TMF) zal Dj Filip Delie worden bijgestaan door de onovertroffen Dj Neon (La Rocca) om in de grote zaal de temperatuur, zoals vanouds, naar ongekende hoogtes te doen stijgen.

Onenigheid

De redenen van het verhuis? LE-organisatoren Tim De Vuyst en Peter de Rijbel waren het steeds vaker oneens met de uitbaters van Kokorico. Ook wil het koopel andere dingen uitproberen en geven ze toe dat er na vier jaar hetzelfde wat sleet op de formule zat.

Niet onbekend

Culture Club is geen onbekende in de gay scene. Eerder werden er gay party’s als Labels en Eldorado georganiseerd, maar dat liep niet zo denderend af. Ook Uit De Kast-radio organiseerde er een relaunch party in 2005.

CC is niet meteen bekend voor democratische prijzen, maar heeft dan wel een betere ligging: vlak aan Gent-Dampoort.

Afwachten.

Love Everyone nieuwe stijl
Elke derde vrijdag van de maand, vanaf 16.05.2008
Culture Club
Afrikalaan 3
Gent

12 Reacties

 1. Ik was van de eerste LE, vier jaar geleden al (oei, ik word oud) fan, en was er quasi maandelijks. De acts, de belichting en de muziek was super. Het laatste jaar ben ik er amper geweest, voornamelijk omwille van de dalende prijs/kwaliteitsverhouding (prijs steeg, terwijl de kwaliteit van de acts daalde). Geef mij maar D-Club: gratis inkom en even dansbare muziek (wat wil een mens meer?). Ik wil zeker de test doen van LE in Culture Club, maar ze zullen serieus hun best mogen doen! Eldorado was in den tijd ook best leuk, maar ik vond Culture Club als zaal toch niet zo geslaagd (om nog maar te zwijgen van de dure drankjes).

 2. Verandering houdt altijd een risico in natuurlijk, maar als beide partijen niet meer overeenkomen… Ach, we zien wel…

 3. Tjah CC is passé. 3 jaar geleden zou CC nooit een concept als LE toegelaten hebben. Tijden veranderen,mensen ook en clubs ook. Misschien is het mgt van CC nu iets bijgedraaid om een concept als LE een goeie thuis te geven.

  Portiers doen spijtig veel bij een club. Als ze nog steeds even arrogant zijn ….

 4. Lap nog verder rijden, anderzijds oook een langer dutje in den auto. Ach ik zal het wel eens een kans geven zeker.

 5. maar, ik heb gehoord dat kokorico zelf ook met iets nieuws start. op de tweede vrijdag dus (in feite niet veel nieuws dus)
  kings & queens zou het heten, maar heb er nog niet veel van te horen gekregen.

 6. om meneer dresen te citeren (citaat is nog altijd op gayid te vinden onder het desbetreffende nieuwsfeit):

  “CC is een leuke plek… zonde dat de portiers en bart roman onbeschofte en arrogante eikels zijn…”

  idem voor Dick “van de room”, die eenzelfde veeg uit de pan krijgt van diezelfde meneer dreseb.. (citaat te vinden bij het betreffende nieuwsfeit op gayid):

  “dick van de room, zo ne oude mottige vent zonder manieren die zich het liefst laat pijpen in z’n auto door een jong konijn die te zat is om te beseffen wat die in zijn mond heeft”

  (de betreffende citaten zijn ook op mijn pc te vinden onder de vorm van een printscreen..)

  als dit ethisch verantwoord ondernemersschap is.. njah.. die lijkt eerder op .. you know te word..

 7. mm, excuses.. die laatste quote was te vinden in de shoutbox van gayid.. nuance!

 8. Hoi Benjamin

  Wist je al dat dit door Kings & Queens wordt ‘vervangen’?
  Zelfde concept, enkel andere naam en andere organisatoren.

  http://www.knq.be/

  Groetjes
  Olivier

 9. […] Love Everyone @ Kokorico is dood, leve Kings & Queens. K&Q vervangt Love Everyone als gay party concept in de Kokorico in Eeklo. Zo raken vrijdagen wel vol. […]

 10. Thanks Olivier, dat wist ik nog niet 🙂

 11. Waarom schrik ik niet van het nieuws? Ik was reeds bij de eerste LE party, maar ben een tijd lang niet meer geweest. Heb er stoten mee gemaakt (en dat bedoel ik niet dubbelzinnig). CC is wel een trendy plaats, maar ik vind dat CC “daalt” als ze daar LE laten doorgaan met dezelfde organisatie.
  De Korkorico crew wens ik alle succes toe.

 12. […] Kokorico in Zomergem. Tim De Vuyst en Peter de Rijbel hadden hun plekje in partyland verovert. Ze verhuisden naar de Culture Club (Gent) en nadien naar La Riva in Antwerpen. Maar dat was geen succes […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: