“QT” terug

Hoewel de naam ‘officieel’ niet meer in gebruik was, verwijzen velen naar GAYiD.EU als QT. Uitgesproken als cute (schattig) of als cutie (schattige jongen). Dinsdag 8 april is de aangekondigde terugkeer van het merk QTiD.

De bètaversie is al een tijdje online. Vooral de nieuwssectie interesseert ons. De categorieën zijn blijkbaar wat gewijzigd, en er worden nu tags gebruikt. Handig om artikels over een bepaald thema terug te vinden. De techniek werd al – ondertussen lang geleden – door Gay2day en nu vooral door blogproviders gebruikt.

What’s in a name?

QTiD.COM
Omdat nog steeds veel gebruikers refereren naar GAYiD.EU als QT (cute) of QTiD.COM hebben we besloten om QTiD.COM als naam te laten bestaan naast GAYiD.EU. Je kan dus zowel surfen naar GAYiD.EU als naar QTiD.COM. Beide sites zijn volledig hetzelfde maar QTiD.COM behoudt zijn neutraliteit en heeft geen directe verwijzing naar “gay”.

QTiD, QTiD.com, QTiD.eu, GAYiD, GAYiD.eu. Deze toch jonge community (°2005) is al vaak van naam en van schrijfwijze veranderd. Zeker in het hoofdlettergebruiker zijn de auteurs en initiatiefnemers niet altijd consequent geweest.

QTiD (suitable for work) zal als naam naast GAYiD bestaan. Zullen de visuals in filmpjes en foto’s ook mee wijzigen. Qua communicatie geen eenvoudige opdracht.

8 Reacties

 1. https://towntalk.wordpress.com/2008/04/05/e-mailactie-tegen-spam-gayideu/#comment-4801

  Brengt GAYid zinloos geweld ?
  cd&v toch weer een bedreiging met hun identitieit-registratie ?
  Infoblad : http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=N11QAG78_29
  MAASMECHELEN – Verscheidene instellingen gelinkt aan de gemeente geven een eigen periodiek uit. Het OCMW en de gemeente slaan nu de handen in elkaar. Eind deze maand verschijnt het eerste gezamenlijke infoblad.

  Schrijven we het hu-we-lijk geheel af ?
  – ouderschapregistratie
  Lifestyle… wonen…
  http://www.hbvl.be/Limburg/3630/artikel.asp?art=3587D4BB-5400-47B4-875F-BA2D937B751B
  ‘ Het kruispunt van de Rijksweg met de Smeetslaan en de Dokter Houbenlaan krijgt de volgende jaren een grondige facelift.

  Op twee van de drie hoeken komen binnen drie jaar hotels en voor de huidige locatie van de Voorzorg bestaan plannen voor appartementen. Dat heeft schepen voor ruimtelijk ordening Michel Vigneron (sp.a-Groen!) het voorbije weekend bekend gemaakt. ‘

 2. mja tis duidelijjk dat alexander dresen zijn eigen geloofd he… da is nu al 50 keer gezegt… en nee alexke voor netlog na te bouwen moete meer geld hebben :d

  Dit is nu typisch he aan gayid… of wat dan ook… zo ‘shieke’ ideën hebben en die niet uitwerken… waar zijn de awards? waar is eurosong? waar is de nieuwe site?

  Mja ik kan me dat al voorstellen ‘alex denkt zo luidop na’ youri de ‘slaaf kijkt met verliefde ogen en zegt… da zie ik helemaal zitten… alex spreekt een paar van zijn trutjes aan… en vraagt het opnieuw… en ook zei vinden die ideën geweldig… en dan gaat het gewoon online… zonder verder bij na te denken :p

  mja ge ziet alex nu wel slijmen tegenover frank (van d club)… eerst stinkt het daar… nu gaat hij terug filmen… damn zielig gewoon… dit bewijst van onmacht in doen van zakens en bij mijn weten ook dat hij niet zo slim is dan als hij zich voordoet 🙂

  ochja wathever… zolang we ermee kunnen lachen :p

 3. als ge de kritieken leest op gayid over de nieuwe look, dan weet ge ook wel wa men daarover denkt..

  (tenminste, als ge rap genoeg zijt om de negatieve kritiek te lezen, want die wordt bijna rapper verwijderd dan em gepost was..)

 4. ale.. de nieuwe gayid is er nog altijd niet.. (of vergis ‘k me? was 8 april 2009 dé datum om naar uit te kijken???)

  ondertussen weer mooi verhaaltje: gast met platinium profiel geeft z’n mening over da kings en queens gedoe, en z’n shout wordt geblokkeerd, ofschoon hij daar voor betaald heeft.. Zoiets KAN dus wettelijk NIET, maar die gast slikt blijkbaar liever (al kunde da van een nicht ni kwalijk nemen ;))

 5. […] “Omdat de meeste misterverkiezingen gebaseerd zijn op oppervlakkige vleeskeuringen, kiest QT resoluut voor een andere aanpak. Geen zwembroekparades, wél aandacht voor looks en […]

 6. […] op april 16, 2008 door Benjamin Een week later dan voorzien is de vernieuwde GAYiD.EU / QTiD.COM online gezet. De community gaat voor een strakker beeld en een sobere lay-out. De nieuwssectie lijkt […]

 7. haha.. ge moe de shout ne keer bezien..

  niks dan kritiek en commentaar..
  bijna iedereen zegt de oude gayid te zullen blijven gebruiken.. van een dikke afgang voor alex en co gesproken..

  wat hebben we vandaag geleerd?
  1) holebi’s zijn toch ni zo vooruitstrevend en progressief als gedacht.. (wat zitten ze eigenlijk te kakken op conservatieve krachten in deze wereld, als ze zelf vastgeroest blijven zitten… ach!)
  2) dat geen rekening houden met de mening van je klanten/leden nare gevolgen kan hebben
  3) hoofdstuk 1 uit het marketingboek met als titel “hoe krijg ik m’n eigen merk zo snel mogelijk kapot”

 8. nieuwe qt? wel nee, de oude gayid is absoluut ni weg..

  m’n profiel werd net verwijderd.. door een fakeprofiel van alex himself (werd me door een ex-medewerker bevestigd..)

  en hij maar bluffen en zeiken over z’n regeltjes.. “. Inschrijving
  Uw inschrijving is strikt persoonlijk. U mag slechts 1 keer gratis inschrijven. Indien we vaststellen dan u meerdere accounts hebt op deze dienst kan de toegang tot de dienst ontzegd worden.” (bron: http://www.lnmmedia.eu/gayid/index.html)

  hij leeft ze zelf ni na, hoe geloofwaardig ben je nog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: