Restaurant week opnieuw in juni

Uitbreiding naar Brussel

Online restaurantgids Diningcity.com was blij verrast met de overweldigende respons op de eerst Belgische editie van de restaurant week. Naast Antwerpen, mag in de tweede editie ook Brussel de couverts klaarleggen. Van 2 t.e.m. 8 juni kan je dus in de ’s lands twee grootste steden likebaarden.

Groter aantal couverts

Tijdens de eerste editie vlogen de 10.000 gereserveerde couverts in enkele minuten de deuren uit. De bijkomede 5.000 plaatsen ondergingen al snel hetzelfde lot. Voor de volgende editie voorziet de organisator over de twee steden in een 150-tal restaurants 25.000 à 30.000 plaatsen met mogelijkheid tot uitbreiding.

Toprestaurants doen opnieuw mee

Een groot aantal Antwerpse Toprestaurants hebben intussen hun deelname opnieuw bevestigd: oa. Het Pomphuis, Kommilfoo, Neuze Neuze, Pazzo, Flamant Dining, Dock’s Café en de Kaai zijn weer van de partij. De prijzen blijven 20 euro voor een driegangen-lunch en 25 euro voor een driegangen-diner. In deze tijden een prikje.

Reserveren kan vanaf 7 mei, uitsluitend via de website van de Restaurant Week. Sneller dan het licht zijn is de boodschap!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: