Naked ’08: Kammenstraat gaat naakt voor goed doel

De Kammenstraat staat misschien onder druk als ‘hispte shoppingstraat van Antwerpen’, maar dat weerhoudt Kammenstraat United niet events te blijven organiseren. Morgen, zaterdag 26 april, is het tijd voor Naked ’08.

Persbericht: Kammenstraat Goes Naked for Charity

Als Kammenstraat A is, dan is vanaf nu Naked for Charity B.
Zonder twijfel, want op 26 april 2008 brengt de Kammenstraat United voor de tweede keer een heuse modeshow naar de modestraat in Antwerpen . Na vele jaren Laundry Day komt er eindelijk terug een gezellig mode event waar alle modefanaten naar uit mogen kijken.
Alles en iedereen die ook maar enigszins met de Kammenstraat iets te maken kan hebben zal dan verzameld zijn in de gezellige modestraat van Antwerpen.

De organisatoren zijn ook niet uit eender welk hout gesneden. Het team bestaat uit het bestuur van de Kammenstraat United vzw zijnde (Nico Volckeryck, Jos Van Hool, Dries Laenen & Marc Van Looveren) die elk hun sporen al verdiend hebben in de modestraat van Antwerpen tevens worden ze bijgestaan door Jo Ruys en Jacky Van Gansen van Business Communication

NAKED FASHION FOR CHARITY

NAKED in de kammenstraat belooft een gigantisch spektakel te worden.
Een alternatieve mode show die gelopen wordt op een rode loper van meer dan 200 meter en door niet minder dan 200 modellen, ja ! u leest het goed meer dan 400 kandidaten hebben zich ingeschreven om die dag model te zijn.
Daarom hebben de meeste handelaars ook graag hun medewerking verleend om zo hun laatste nieuwe collecties op een toffe manier te tonen aan het grote publiek.
En heb je even genoeg van alle modellen, dan kan je ook nog genieten van de professionele optredens van Street Dancers en Hip Hop dansers onder leiding van niemand minder dan Guy Jottay van Dance Point of van Afrikaanse percussie, dans & zang door Djansa of heb je liever wat stevige muziek dan zal The City u zeker smaken.

We hebben geopteerd om echt geen copy te maken van Laundry day maar een beetje muziek mag er toch niet ontbreken daarom zullen een aantal jonge DJ’s hun beste beentje voorzetten om een aangename sfeer te creëren in de straat .

Maar er is meer!
Onze Schepen van Stadsontwikkeling, Sport en Diamant Ludo Van Campenhout mag niet ontbreken op het mode event en zal dus officieel de eerste mode defilé op gang trekken omstreeks 12 uur .

KAMIANO

Wij willen via het mode event het goede doel steunen, daarom hebben we gekozen voor Kamiano. Deze organisatie is al jaren gelegen in de Kammenstraat en zet zich in voor daklozen in Antwerpen.
De Kammenstraat United heeft in samenspraak met de handelaars beslist om kleding te schenken aan het goede doel. Al deze geschonken kleding zal via een heuse NAKED shop, verkocht worden aan een sterk verminderde prijs.
De volledige opbrengst zal dan overhandigd worden aan Kamiano

De Naked Shop opent om 10 uur. Naked ’08 eindigt rond 22 uur.

2 Reacties

  1. […] Toelichtingen: 1) Kamiano is het daklozenrestaurant van Hilde Kieboom in Antwerpen. 2) Naked08 werd aangekondigd in Talk of the Town. […]

  2. […] Naked ‘08: Kammenstraat gaat naakt voor goed doel […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: