Vlaamse musical Fame vanaf 27 juni in Antwerpen, Oostende en Gent

De vertaling van Mamma Mia, de ABBA-musical, was wonderwel geslaagd. Maar Fame. Wordt het “Faam, ik wil voor altijd leven, ik wil leren vliegen”?

Persbericht: Musical Fame krijgt Vlaamse versie

Vanaf 27 juni in Antwerpen, Oostende en Gent
Het succes van de musicals Grease en Assepoester bewijzen het: Vlaanderen houdt van topmusicals met een Vlaamse topcast! Daarom produceert Music Hall in samenwerking met het Nederlandse V&V Entertainment een Vlaamse versie van Fame. En die zal er snel zijn! De première is voor 28 juni, daarna toert de voorstelling nog naar Kursaal Oostende en Capitole Gent.

De dansmusical van het jaar
Na het succes van Grease vorig seizoen, engageerde V&V Entertainment vrijwel het gehele creatieve team van die hitmusical voor een eigentijdse, Nederlandstalige bewerking van de musical Fame. En met succes! Deze energieke musical met onvergetelijke liedjes, hartverwarmende personages en indrukwekkende dansscènes, is in Nederland dé hit van het jaar.

Vlaamse versie
Zowel het succes als de bijzondere kwaliteit van de voorstelling inspireerde Music Hall en V&V tot een nieuwe samenwerking. De voorstellingen met de Nederlandse cast die in de Stadsschouwburg Antwerpen geprpogrammeerd stonden, worden vervangen door een Vlaamse versie van deze spetterende klassieker. De reeks wordt dan ook meteen verlengd tot 13 juli in de Stadsschouwburg, en is eind juli nog te zien in Kursaal Oostende. Eind oktober is de Vlaamse versie nog eens te zien in Capitole Gent!

Gillende tienermeisjes
Wie de Vlaamse cast wordt, is momenteel het best bewaarde geheim in musicalland. Eén ding kunnen we al prijsgeven: de Nederlandse hoofdrolspeler Jim Bakkum wordt vervangen door een jonge energieke Vlaming die alle meisjes in zwijm doet vallen. Meer info volgt in de tweede week van mei.

Fame is de musicalklassieker over de groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf de audities tot aan het eindexamen. Ze dromen van een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. Maar dromen najagen loopt niet van een leien dakje! Een voorstelling boordevol zang, dans, emotie en passie, gebasseerd op de gelijknamige film en tv-serie!

FAME
Van 27 juni tem 13 juli in de Stadsschouwburg Antwerpen
van 25 tem 27 juli in Kursaal Oostende
Van 31 oktober tem 2 november in Capitole Gent

Ticketprijzen (excl. reservatie en verzendingskosten)
Golden Seats €44,5
Categorie 1 €39,5
Categorie 2 €34,5
Categorie 3 €29,5
Categorie 4 €19,5

Op voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag geldt een weekendtoeslag 5 euro

Info en reservatie tickets (OPGELET: nieuw nummer)
0900 69 900
http://www.musichall.be

2 Reacties

  1. […] Fame met Guilaume Devos Geplaatst op mei 8, 2008 door Benjamin De cast van de Vlaamse Fame is […]

  2. […] Geplaatst op mei 27, 2008 door Benjamin Music Hall en het weekblad Flair zoeken samen, n.a.v. de musical Fame, nieuw danstalent. De Flair Fame […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: