Naked ’08 brengt 4.000 euro op en telde tot 6.000 bezoekers

Kammenstraat United vzw blikt tevreden terug op Naked ’08.

Persbericht: NAKED08 Groots Succes

Tussen de 5000 en de 6000 bezoekers kwamen shoppen voor het goede doel..

zaterdag is in de kammenstraat de 2e editie van NAKED 08 doorgegaan, dit jaar met een uitgebreider programma met optredens van o.a. City en Afrikaanse percussie etc.
De DJ’s kregen meer een achtergrond rol, vergeleken met Laundry Day.

Naked won 3 jaar geleden de 1e prijs (€ 5000) “De Uitdaging” van de stad Antwerpen, wegens meest origineel concept en het goede doel dat er aan verbonden is. De prijs dient als stimulans om winkelverenigingen nieuwe ideeën te laten uitdokteren, die verder gaan dan de klassieke braderijen.

Wat de NAKED-Shop betreft, kunnen we spreken van een groot succes. Zeker het laatste uur, wanneer de extra actie “1 kopen, 1 gratis” begon liep het storm in de NAKED-Shop. De rest van de designer kledij, schoenen en accessoire zijn geschonken aan KAMIANO en zal worden uitgedeeld aan kinderen zonder papieren, die worden opgevangen door de organisatie of de armen.

Kammenstraat United VZW is enorm tevreden met het resultaat en dankt alle vrijwilligers, Buisnes-communications, Pers, stad Antwerpen en de zeshonderd jongeren, die zich hebben aangediend om mee te lopen in de mode shows voor de Kammenstraat. De 200 jongeren die hebben meegelopen werden bedankt met aankoopbonnen van verschillende winkels zoals: Garcia en Guru.

Eerstdaags zal Kammenstraat United VZW, een bedrag van €4000 overschrijven ten voordel van het daklozen restaurant van KAMIANO.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: