Trouwt Desperate Housewife met Queer As Folk?

Susan Mayer papt aan met Brian Kinney

Het vierde seizoen van Desperate Housewives (nog niet bij ons te zien, maar wel via creatief downloaden) sloot vorige zondag af met een knaller van een dubbelaflevering. Naast de verschrikkelijk spannende geheimen van Katherine Mayfair die eindelijk onthuld werden en de trouw van het homokoppel, veroorzaakten vooral de laatste drie minuten van de seizoensfinale een schockgolf bij de fans.

*spoiler*

Martha Stewart 2.0

Tijdens die laatste drie minuten maken we een tijdsprong van vijf jaar mee. De dingen in Wisteria Lane zijn erg veranderd, maar de vriendschap tussen de dames is sterker dan ooit. Katherine heeft eindelijk een rustig leventje, Bree is de nieuwe Martha Stewart met haar zoon als manager en Gabrielle… (hou je vast) heeft twee dochters rondlopen die maar al te graag in mama’s Vera Wang en schmink rondhollen.

Edie mysterieus verdwenen

Lynette’s kinderen zijn ondertussen oncontroleerbare pubersd die regelmatig in aanraking met het gerecht komen en van Edie is nog geen spoor te bekennen. Haar zagen we enkele afleveringen geleden haar boeltje pakken na een finale grote ruzie met de ander Wives. Toch verwachtten we haar nog knettergek terug.

Mike out of the picture

De grootste verassing echter bracht Susan met zich mee. We zien haar thuiskomen en een man haar ‘schatje’ noemen, kussen en omhelzen die niet Mike is. Niemand minder dan Gale Harold (Brian Kinney uit QAF US) blijkt haar nieuwe liefde te zijn. Ik kijk alvast ongeduldig uit naar het vijfde seizoen, de spanning is nu al niet meer te bijten. Hoewel het wel moeilijk gaat worden om het excellente vierde seizien te overtreffen!

De laatste drie minuten…

Eén reactie

 1. Dat koning is huis
  kost wel wat
  http://www.politics.be/cartoons/popup/10734
  en zeker aan ons holebi’s 😕

  Onze gemeente gaat eraan failliet 😐
  Steken het geld in de zakken van
  http://www.bouwenenwonen.be/bouwenenwonen-wegwijs_in_bouwen_en_wonen_voor-particulieren-woning_huren-steunmaatregelen_voor_wie_een_woning_wil_huren-tegemoetkoming_in_de_huurprijs.html
  particulieren ipv sociaal verhuurkantoor.
  Voor holebi’s dan wel geen koningshuis 😯
  http://www.monarchie.be/images/newimgs2005/AGQLWV00.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: