Lohan doet het (ook) met vrouwen

Lindsay Lohan gaat geen uitdaging uit de weg: nu ze alle venten in Hollywood en daarbuiten bereden heeft probeert ze ’t met een vrouw. Het slachtoffer is DJ en discotheekbaas Samantha Ronson. Het duet werd al kussend gesnapt door de paparazzi en ook Lohan’s vader Michaelt heeft bevestigd dat de twee daten.

I do

HLN.be gaat nog een stukje verder: het koppel zou al willen trouwen. Of dit erg betrouwbare informatie is betwijfel ik. Wil je toch een trouwcadeau kopen: een zakje coke of een filmrol doen het altijd wel goed bij de getroubleerde actrice/zangeres. Lohan zit uiteraard niet stil: ze is volop bezig met haar derde CD op te nemen: het zou een mix tussen Kylie en Rihanne moeten worden.

Reality soap

Lindsay’s moeder tracht dan weer haar 15 minutes tot op de laatste second uit te persen met realityshow. Lindsay heeft zelf medewerking geweigder en zal dus niet te zien zijn in die show. Haar zusje Aliana daarentegen wel. In de eerste aflevering was te zien hoe mama Lohan haar jongste dochter (14) alleen liet uiteten met een producer. Ze is vastbesloten om van haar ook een ‘ster’ te maken.

Gossip gays

Homo- en lesboroddels zijn er met bergen trouwens. Britney werd enkele maanden geleden ook veelvuldig in het Lesbische daglicht geplaatst. Geen bewijzen of foto’s, net zoals Elijah Wood’s vermeende trip naar homodiscotheek enkele jaren terug. Een triootje met Dima en Elijah zit er voorlopig (helaas) nog niet in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: