De ‘90210’ is terug

Amerika’s bekendste postcode klaar voor een comeback

Familiezender ‘the CW’ (Gilmore girls, 7th heaven, Veronica Mars) heeft besloten een nieuwe lading verwende jongeren in de Beverly Hills te droppen. Ook enkele leden van de originele cast zouden mee doen, Tori Spelling heeft al bevestigd dat ze voor enkele aflevering terug in de huid van seut Donna kruipt. De echte fans willen natuurlijk dat Brenda ook terugkomt, maar helaas Shannon Doherty houdt de lippen op elkaar en zal waarschijnlijk niet meer de bitch uithangen.

Cast-reünie

Wie echter toch de hele originele cast wil terugzien zal mogen wachten tot 2 september 2010 (9.02.10 natuurlijk). Dan volgt er een eenmalige reünie à la Friends. Fans van Kelly Garth mogen ook feestvieren, Kelly zal ook terug. Even een opfrissing: in de originele serie werd Kelly: verkracht, zat ze in een liefdesdriehoek met Brandon en Jason, was ze verslaafs aan dieetpillen, was ze neergeschoten, kreeg ze een miskraam, gebruikte coke, zat in een sekte en kreeg ze geheugenverlies…

Hype of niet

De nieuwe serie begint ongeveer hetzelfde als het origineel: broer en zus zijn net verhuist naar ‘the 90210’ en beginnen er aan hun nieuwe schoolcarrière. de Glitz en Glam is een grots shock aangezien van het grijze Kansas komen. Al snellen leren ze er enkele speciale karakters kennen en wordt er allerlei kattenkwaad uitgestoken. We mogen ons alvast ook verwachten aan enkele stomende en pijnlijke relatie’s. Deze spin-off is er op of eronder: zal de nieuwe generatie jongeren even verslaafd geraken als wij aan het origineel? Hieronder alvast enkele veelbelovende trailers.

 

Eén reactie

  1. Vroege jeugdtrauma’s herrijzen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: