Zomerbar verhuist naar Ledeganckkaai, Antwerpen-Zuid

Geen Zomerbar aan Hangar 26 zoals in 2007, maar wel aan de Ledeganckkaai, op het Zuid. Ook is de ondergrond anders: de Zomer van Antwerpen bart op gras en niet meer op zand. Zomerbar opent op 1 juli en sluit op 24 augustus.

Zomerbar in ’t groen
Een drankje in de bosjes

De Zomerbar is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats van Zomer van Antwerpen-fans. Dit jaar verhuizen de circussen én de bar naar een onbekend stukje natuur, net voorbij het Antwerpse Zuid.

Vroeger een stuk grond van het goederenstation, nu een plek die de natuur opnieuw heeft veroverd. Een kleurige oase waar je ven kan verpozen. Kleurige lampionnen tussen de bomen, een open plek met een gezellige bar en een relaxterras, een circustent of drie, een molen voor de allerkleinsten…

Lekker eten en drinken, kletsen over de voorstelling, nieuwe en oude vrienden ontmoeten, een praatje maken met de artiesten. De Zomerbar in ’t groen is een plek om te ontdekken en om terug te komen.

Bij het vallen van de avond gaan honderden lichtjes en fakkels aan, en op frissere dagen steken we met plezier de vuren aan. Wat is er leuker dan daarrond verder te dromen?

Wanneer: 1 juli t/m 24 augustus
Waar: Ledeganckkaai, Antwerpen-Zuid (naast Bank Van Breda) nieuwe locatie!
Prijs: GRATIS
Openbaar vervoer: tram 8, 12 / bus 1, 13, 30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: