Tornado’s in US Midwest houden GayBelgium uit de ether

GayBelgium is al anderhalve dag offline. ‘Serverproblemen’, is het eerste wat opkomt. En inderdaad, het noodweer in de Verenigde Staten houdt GayBelgium offline. Hoofdredacteur Stefan Scheers stuurde zonet tekst en uitleg aan de adressen in de mailinglist.

Tornado’s houden GayBelgium in wurggreep

Na 36 uur hebben we eindelijk meer informatie over de reden waarom GayBelgium offline is.

GayBelgium is het slachtoffer geworden van de tornado’s die het midwesten van de Verenigde Staten kwellen. Niet alleen lieten acht mensen het leven en raakten tientallen gewond in de hevige stormen, ook heel wat gebouwen raakten verwoest en elektriciteitsleidingen en -voorzieningen hebben het begeven.

Ook het gebouw waarin één van de GayBelgium-servers staat, raakte zwaar beschadigd. Onze server is (volgens de weinige informatie in ons bezit) niet gehavend, maar er is geen elektriciteit in de wijde omgeving en de noodgenerator in het servergebouw is zwaar beschadigd. Als gevolg daarvan is onze hoofdwebsite, http://www.gaybelgium.be, momenteel niet bereikbaar. Zodra de stroomvoorziening hersteld is, zou alles weer in orde moeten komen. Jammer genoeg kan niemand ons vertellen wanneer dit zal zijn.

Zoekertjes wel toegankelijk

Een andere server van GayBelgium staat dichter bij huis, in Amsterdam, en daarmee is gelukkig geen enkel probleem. Hierdoor is Findsome.be, onze datingtelex, wel beschikbaar. Je moet dan wel rechtstreeks surfen naar http://www.findsome.be zodat je op zijn minst toch kan grasduinen in de honderden zoekertjes die onze 20.000 leden plaatsten. Uiteraard kan je zelf ook een advertentie toevoegen. Het is allemaal gratis

GayBelgium verontschuldigt zich voor dit vervelende ongemak. Jammer genoeg, en tot onze grote frustratie, kunnen we hier zelf niets aan verhelpen. We moeten nu afwachten en hangen volledig af van de Amerikaanse elektriciteitsmaatschappijen die het stroomnetwerk moeten herstellen.

Zodra we weer live gaan, sturen we meteen weer een mailtje. Alvast bedankt voor uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groeten,

Stefan Scheers
Hoofdredacteur GayBelgium

3 Reacties

  1. […] 3, 2008 bij 2:13 pm · Ingedeeld onder Levensbeschouwing, Talk-of-the-Town TotT: Tornado’s in US Midwest houden GayBelgium uit de ether ↓ GayBelgium is al anderhalve dag offline. ‘Serverproblemen’, is het eerste wat opkomt. En […]

  2. Holebi België zou weleens wat meer dagactiviteit mogen brengen, niet allen is een nachtleven gegeven.

    ‘ provinciaal ‘-holebi-ontmoeting te Hasselt.
    http://www.limburg.be/eCache/INT/15/585.html

  3. […] In tegenstelling tot GayBelgium stuurde Het Roze Huis (nog) geen bericht naar hun mailinglist. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: