Mogelijk roze kerst in Amsterdam

De stichting ProGay, die ook enkele Amsterdam pride-evenementen voor zijn rekening neemt, denkt er aan om een ‘Pink Christmas’ te fabriceren voor de homotropool. Volgens de organisatie is het rond de kerstperiode maar een dooie boel in het Amsterdams homoleven en daar willen ze verandering in brengen.

Van roze kerstbomen en ijsbanen

Het project zit nog in een prille fase maar organisator Frank van Dalen heeft al enkele ideetjes. Hij zou twintig kerstbomen in de Reguliersdwarsstraat (de gayborhood, nvdr.) late plaatsen die elke door een andere homo-organisatie aangekleed worden. Daarnaast zou er ook een roze ijsbaan geplaatst kunnen worden (ja je leest het goed: roos ijs!). Het is de bedoeling dat ProGay het evenement in de stijgers zet en coördineert maar dat andere organisaties zich met hun evenementen er bij aansluiten.

bron: Het Parool

Eén reactie

  1. Wat een klinkklare onzin dit artikel over een PinkChristmas. “Amsterdam homohoofdstad van de wereld”, hoezo? Dat is toch echt al járen geleden hoor. Steden als Barcelona, Londen, Berlijn, etc, etc hebben wat dat betreft het tutterige en duffe Amsterdam allang achter zich gelaten. Recent was ik weer eens in Praag. Wat een verademing. Daarnaast kom ik regelmatig in Keulen, ook een stuk bruisender en ook nog eens veel goedkoper dan Amsterdam. Prima initiatief om rond de kerst de stad wat leven in te blazen, jammer dat het de rest van het jaar een dooie boel is. Enne……dat van homohoofstad, keep on dreaming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: