15 jaar Enig Verschil met vlag op monument en met eigen boxershort

Dit jaar, 2008, bestaat Enig Verschil 15 jaar. De Antwerpse holebi-jongerengroep organiseerde op zaterdag 19 april al een galabal om dit te vieren. Maar hierbij houden de feestelijkheden niet op.

“EV heeft ook merchandising uitgebracht: bierkaartjes, buttons, chocopotten, T-shirts en binnenkort komt de EV boxershort uit”, vertelt coördinator Lorre in De Magneet. In een dubbelgesprek met oud-coördinator Bart Vanderhoeven wordt 15 jaar EV in het spotlicht geplaatst.

EV heeft nog andere verjaardagsplannen: zo gaat de vereniging haar vlag hangen aan een hoog Antwerps monument en is er een opendeurdag, de EV Journée. Van 12 uur ’s middags tot middernacht zal Enig Verschil dan barbecueën en andere activiteiten organiseren.

Op de website van Enig Verschil staat nog geen concrete informatie. Ook het galabal ging zo stilletjes voorbij. Zo waren enkele key people uit het verleden niet uitgenodigd, en andere kregen maar via-via te horen dat er een galabal was.

8 Reacties

 1. Beste,

  Waar u met dit bericht naartoe wil, is mij allerminst duidelijk. U hebt blijkbaar uw informatie ook slechts via-via ontvangen, wat me enigszins ironisch lijkt. Als u dan toch aan objectieve verslaggeving wil doen, lijkt het me best het bij de dingen die u zeker weet te houden.

  Wij zijn erg druk bezig met de organisatie van onze journée, en we leggen de laatste hand aan het online-gedeelte van dit hele gebeuren. U beweert in uw artikel dat het galabal niet vermeld is geweest op de site, waarop ik u duidelijk kan stellen dat de flyer tot op de dag zelf op de voorpagina in de spotlight heeft gestaan .

  U kunt misschien ook komen naar onze journée, zodat uw verslaggeving van eerste hand is. Binnen enkele dagen zullen de inschrijvingen starten, dan is het enkel nog aan u om het inschrijvingsformulier te vinden. Ik wens u alvast veel succes.

  Mvg,

  Salvi Jansen
  Webmaster Enig Verschil vzw

 2. Openheid omtrent homoseksualiteit pure waanzin

  Gemeente met http://www.powerglidertaifun.de/Taifun_1940/TaifunJan1940.htm
  en geen holebi-beleid 😕

 3. Dag Salvi

  Mijn informatie komt van De Magneet. In het interview met jouw CO Lorre lees je wat hij te vertellen heeft over de EV Journée (ed. juli/aug 2008, p. 6-7). Omdat ik wel benieuwd was, ging ik kijken op http://www.enigverschil.be, maar zag nog niets over de Journée. Tja, als je iets als organisatie bekendmaakt, is het wel handig om meer info te vinden op de site.

  Ik heb niet geschreven dat het Galabal niet op de website vermeld stond, wel dat het stilletjes voorbij is gegaan. Zo zijn heel wat ex-verantwoordelijken niet uitgenodigd geweest.

  Als ik tijd heb, zal ik wel naar de Journée komen, maar mij gaat het om de beperkte communicatie rond 15 jaar EV. Jammer.

  Succes met jullie projecten, en we ontvangen graag nieuwtjes en persberichten…

  Groetjes

  Benjamin

 4. [EDIT]

  15 jaar.. tijd om ermee te kappen, met die reservaten die er enkel op gericht zijn de tegenstellingen te voeden en de maatschappelijke aanvaarding een stap achteruit te helpen???

 5. […] Journée zijn geopend. De Antwerpse vereniging van holebi-jongeren Enig Verschil viert onder meer zo haar 15-jarig bestaan. Op het programma: bowlen, BBQ en een preparty. Nadien wordt naar de “de beste der Antwerpse […]

 6. […] Geplaatst op september 3, 2008 door Benjamin Enig Verschil bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd. Onder meer met de verkoop van […]

 7. […] 15 jaar EV: Enig Verschil verkoopt roze suikerspinnen Enig Verschil bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd. Onder meer met de verkoop van […]

 8. […] 9, 2008 door Benjamin De Antwerpse holebi-jongerenvereniging Enig Verschil is 15 jaar geworden en organiseert daarom in oktober een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: