Yanaïka en Stephanie heropenen Exquisa nu maandag

Na een week uitstel zullen Yanaïka Skrzyszkowiak (27) en Stephanie Deneux (21) (Mijn Restaurant) hun Exquisa heropenen. “We gaan alleszins weer open en dit is definitief”, vertelt Stephanie in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. “Met de bank is alles rond, met de huiseigenaar praten we nog over het aanbrengen van een airco.”

“Over de keuken en alle materiaal dat daarbij hoort, zijn afspraken gemaakt met de leverancier. Alleen de tafels en de stoelen zijn vandaag een probleem dat we nog met vtm moeten afhandelen, een ellenlange discussie die we nu echt achter de rug willen hebben. Die onderhandelingen doe ik zelf. Ik heb een grote mond en een ijzeren wil, dat helpt wel.”

Noch het koppel nog VTM-woordvoerder willen een bedrag kwijt. De onderhandelingen lopen nog, en geld blijft sowieso wat taboe.

Volgeboekt

Net als hun collega’s van d’Hoogeschool of MatizzE is Exquisa al volgeboekt. In het weekend tot in augustus, in de week tot ver in juli.

“Onze kaart is aangepast, zeg maar verfijnd en sommige prijzen zijn lichtjes aangepast, echt niet overdreven”, vertelt chef Yanaïka. “Verbouwingen doen we voorlopig niet maar we hebben wel garanties dat een latere uitbreiding absoluut mogelijk is en dus blijven we in het pand aan de Meldertstraat. Wat we wel snel zullen doen is de uitbouw van een loungeruimte, een bar, waar onze gasten rustig wat kunnen drinken.”

4 Reacties

  1. […] 10:41 pm · Ingedeeld onder Levensbeschouwing, Talk-of-the-Town TotT: towntalk.wordpress.com: Yanaïka en Stephanie heropenen Exquisa nu maandag ↓ Na een week uitstel zullen Yanaïka Skrzyszkowiak (27) en Stephanie Deneux (21) (Mijn […]

  2. […] Yanaïka en Stephanie heropenen Exquisa nu maandag […]

  3. […] zonder extra geldhulp ↓ Yanaïka Skrzyszkowiak (27) en Stephanie Deneux (21) hebben Exquisa heropend. Zonder extra financiële hulp, met aangepaste kaart (meer menu’s, minder à la carte), zonder […]

  4. […] Stephanie Deneux (Exquisa) stellen huwelijk uit Geplaatst op oktober 25, 2008 door Benjamin Yanaïka Skrzyszkowiak (27) en Stephanie Deneux (21) van restaurant Exquisa in Hasselt en deelneemsters aan Mijn Restaurant, stellen hun geplande huwelijk uit. De twee zouden […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: