Yanaïka en Stephanie heropenen Exquisa zonder extra geldhulp

Yanaïka Skrzyszkowiak (27) en Stephanie Deneux (21) hebben Exquisa heropend. Zonder extra financiële hulp, met aangepaste kaart (meer menu’s, minder à la carte), zonder camera’s maar met de nodige media-aandacht. De prijzen zijn maar lichtjes gestegen.

“Meteen een forse prijsstijging, dat kunnen we als beginnende zaak niet maken. Het zou ook veel klanten afschrikken, denk ik. Dus gaan we de kat even uit de boom kijken, en zien of onze klanten meer wíllen betalen. Als dat het geval is, kunnen we de prijzen nog altijd wijzigen. Voorlopig komen we op deze manier rond”, zegt Stephanie in Het Belang van Limburg.

Hoeveel Y&S betaald hebben, blijft geheim. Wel hebben alle kandidatenduo’s ongeveer hetzelfde betaald. Voor het jong koppel is Exquisa heropenen een zware onderneming, en daarom zal de keuken niet meteen verbouwd worden. Airco komt er wel.

Nu de camera’s draaien, moet de ploeg het zelf waarmaken. Tot half augustus is Exquisa in de weekends al volgeboekt. “Ik schat dat we daar nog zes maanden van kunnen profiteren. Dan komt de nieuwe reeks van ‘Mijn Restaurant!’ en kunnen we nog even meegenieten van de aandacht, maar daarna zullen we het zelf moeten doen”, stelt Stephanie in Het Laatste Nieuws.

Trouwen

En, gaan de twee snel trouwen? “Trouwplannen zijn er nog niet. We hebben elkaar beter leren kennen door zo nauw samen te werken en onze liefde voor elkaar is nog sterker geworden. Maar alles op z’n tijd’, lachen Yanaïka en Stephanie in Het Nieuwsblad.

3 Reacties

  1. Super dat ze het er toch op wagen! Hopelijk lukt het hen hun zaak open te houden 🙂 Ik wens het hen in ieder geval wel toe.

  2. […] 12:53 am · Ingedeeld onder Levensbeschouwing, Talk-of-the-Town TotT: towntalk.wordpress.com: Yanaïka en Stephanie heropenen Exquisa zonder extra geldhulp ↓ Yanaïka Skrzyszkowiak (27) en Stephanie Deneux (21) hebben Exquisa heropend. Zonder extra […]

  3. […] Skrzyszkowiak (2 en Stephanie Deneux (21) van het Hasselts restaurant Exquisa ontkennen dat ze uiteen zijn. Volgens Het Laatste Nieuws “gonst het in Limburg van […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: