Silvy De Bie en ‘homofobe’ Khalid Boujida gaan scheiden

Niet alleen Matt Lucas (Little Britain) zet een punt achter zijn relatie met Kevin McGee. Silvy De Bie (27), bekend van haar verleden als Silvy Melody en haar zang bij Sylver, gaat scheiden van haar man Khalid Boujida (29). De twee trouwden op 28 april 2006 na een hele controverse rond Boujida. In Gazet van Antwerpen had hij homofobe uitspraken gedaan, en er volgde een storm in een kom water.

Een zoon die zegt homo te zijn komt thuis niet meer binnen. Nee, daar zou ik écht niet mee kunnen leven, met het idee dat mijn zoon anale seks zou hebben. Bweuk! Ik ken veel homo’s en dat zijn dikwijls fijne mensen, maar hier ligt de grens. In mijn godsdienst is dat ook absoluut verboden, net zoals bij de christenen. Het is onnatuurlijk: lesbische vrouwen met kinderen, homohuwelijken…

Zo luidde de uitspraak van Boujida in GvA. En meteen werden fora en gastenboeken overstelpt met verontwaardigde en racistische reacties. Die reacties lokten dan weer een column uit over ‘De Homofobe Allochtoon’. Daarin hekelden Saddie Choua en Marc-Antoon De Schryver de vicieuze cirkel van de beeldvorming rond allochtonen en homofobie. Choua kennen we nu als cineast van Mijn zus Zahra. Ze won er de Homofolieprijs mee.

Dochtertje Noor

Silvy en Khalid gaan volgens de advocaten “in vriendschap uiteen”, en Silvy geloofd niets van roddels over bedrog en drugshandel. De Bie woont voorlopig bij haar moeder, en hun villa staat nu te koop. Het (ex-)paar heeft één dochter, Noor. Het nieuws is bevestigd aan Story door haar manager Jo Coryn. Die kennen we dan weer van Mister Gay Belgium.

5 Reacties

  1. ’t is te hopen dat ze ne goeie advocaat heeft 🙂 straks is ze al haar poen kwijt.

  2. hoho 🙂

  3. ‘Leven en laten leven. ‘Laat deze mensen nu even in intimiteit terug hun doel in hun leven herdefinieren.

  4. pedały do gazu

  5. śmierć pedałom kture wykorzystują niewinne osoby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: