Sensoa: The First Gay poseert @ NaviGAYtion / Antwerp Pride 2008

Sensoa zal The First Gay laten opdraven tijdens NaviGAYtion.

Persbericht: Laat je op NaviGAYtion fotograferen aan de zijde van the First Gay:
“You look great, but you look better by my side.”

The First Gay biedt je op NaviGAYtion (28 juni 2008) de kans om aan zijn zijde te poseren. De man die wereldwijd bekend staat als de uitvinder van homoseksualiteit wil al zijn fans de kans bieden om samen met hem op de foto te staan.

Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid, werd onlangs gecontacteerd door The First Gay. Deze Brit beweert homoseksualiteit decennia geleden te hebben uitgevonden. Vandaag is The First Gay bijzonder openhartig over het fantastische leven dat hij achter de rug heeft. Op zijn blog thefirstgay.be is hij erg loslippig over de vele seksuele escapades in zijn kleurrijke bestaan. “But of course I never forgot my rubber”, voegt hij er wel aan toe. Zijn persoonlijk motto luidt dan ook: “Love Life, use a condom.”

Nu reist hij de wereld rond om te zien wat er overal van zijn uitvinding is geworden. Ook op NaviGAYtion en Antwerp Pride is hij aanwezig. Op de stand van Sensoa kan je in een exotisch decor met de man op de foto. De foto krijg je meteen gratis mee, alle foto’s verschijnen achteraf ook op de blog. Ondertussen zullen zijn assistenten op het terrein condooms en postkaarten uitdelen. Ook op het terrein zal de man overal zichtbaar aanwezig zijn.

De drie filmpjes van the First Gay zijn ondertussen een groot succes op YouTube. Op zijn blog thefirstgay.be blijft de man met vaste regelmaat over zijn seksavonturen publiceren.

http://www.thefirstgay.be
http://www.youtube.com/thefirstgay
http://www.facebook.com/pages/the-First-Gay/19171782052
http://www.navigaytion.be

4 Reacties

 1. Ik ben even aan het zoeken geweest, maar kent iemand de naam van deze acteur of het agentschap dat de casting verzorgde voor deze Sensoa spot?

 2. Bedankt Benjamin. Ik had hem al vaker gezien, maar zonder een naam bleek het zoekwerk wat complexer.

  Ik heb recent de YouTube versie vd Sensoa spot gepost op mijn blog met overwegend een niet-Belgisch (+40% USA) publiek: de response was “wow, impressive”.

  Anderzijds geeft deze spot merkbaar over de grenzen (en vooral bij diezelfde Amerikanen) een wat foute indruk:
  er wordt te snel geconcludeerd dat Vlaanderen een soort van Sodom en Gomorrah icm uitgesproken tolerantie voor gays is, met steun vd staat.

  De realiteit is vaak anders.

  Ik apprecieer wel degelijk deze zeer aangenaam verpakte boodschap, maar betwijfel zeer sterk of na 25j HIV preventie de boodschap nog overkomt. Met 1-in-30 HIV+ gays in stedelijke gebieden is de toestand in NL en VL absoluut alarmerend.

 3. Tja, sommige mensen nemen aan alles aanstoot en vinden alles decadent.

  Campagnes die een attitudeverandering teweeg willen brengen of gedrag willen veranderen zijn erg moeilijk. Haalt het iets uit? Wie weet? Maar niets doen is geen alternatief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: