Belgisch verbod op GAY en HIV voertuigen

Sinds vandaag kan je via het internet nummerplaten aanvragen van model 001-AAA. De omgekeerde combinatie AAA-001 is immers zo goed als opgebruikt. Wie er 620 euro voor overheeft, kan zelfs een gepersonaliseerde nummerplaat aanvragen. Maar je mag niet alles kiezen.

Namen van politieke partijen (VLD, CDH, FDF), Duitse tv-zenders (ARD, ZDF), stoute woordjes (SEX, HOT, CUL (= gat/kont in het Frans)) maar ook woorden als HIV, GAY en ZAT mogen niet.

Hassam Hamdar uit Anderlecht is de (on)gelukkige eigenaar van de nummerplaat 001-AAA. Dankzij staatsscerataris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V), de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Verkeer en Belga weet kent nu iedereen de wagen van dhr. Hamdar. En nu maar hopen dat hij een voorzichtige chauffeur is, want vluchtmisdrijf is nog meer dan bij iemand anders voor hem uit den boze.

Combinaties met 5 tekens kosten 874 euro.

Eén reactie

  1. […] Organisaties. Tags: North Carolina, nummerplaat, WTF trackback Oké, iedereen weet nu al dat er nieuwe nummerplaten zijn. En ik wil het zelfs niet hebben over die absurde 620 euro voor een gepersonaliseerde […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: