FalcomFair zweept kinky gay Antwerpen op

De FalcomFair nu zaterdag wil de kinky gay boys uit de regio en van verder verwennen. De naam verwijst enerzijds naar het Falconplein, maar ook naar de Folsom Street Fair in San Francisco, California, USA.

Persbericht: Een nieuw initiatief in Antwerpen
28 juni 2008 – Van Schoonbekeplein

Antwerpen kan bogen op een sterke en steeds sterker wordend imago als holebi- hoofdstad van Europa, te danken aan de inzet van zowel de Antwerpse homo- en lesbische horeca, boekhandels, speciaalzaken en uitgaansgelegenheden in de stad en daarbuiten. Evenementen als Navigaytion, Eurogames  en nu ook AntwerpPride (27-28-29/06/08 ) hebben daar hun wel heel waardevolle steen aan bijgedragen.

Navigaytion, dat nu een vaste waarde is geworden in het zomerprogramma van Antwerpen is een grote trekpleister voor een grote verscheidenheid aan internationale Gay- mensen en hun vrienden.

Antwerpen en het homoleven in de Stad hebben daar de positieve effecten van gevoeld in de afgelopen jaren.

Antwerpen staat tevens al sinds mensenheugenis bekend om haar Kinky en Fetish- scène, en daar wordt nu ook gevolg aan gegeven : De VZW FalcomFair organiseert voor de allereerste keer een Streetfair. Een feest  met kraampjes, handelaars, expositie, barbecue, gezellige terrasjes, een gigantische tombola met mooie prijzen, en geroemde DJ’s uit het de scène (waaronder de Naughty- party’s  in Brussel) waar het kinky- en fetishvolk van internationaal allooi een feest kan bouwen.

Allemaal als verlengde van wat het tot nu grootste feest ooit voor holebi’s  in Antwerpen zal blijken te zijn.

De stad Antwerpen zelf is zeer verheugd over de verscheidenheid aan evenementen die doorgaan in de stad, en verleent haar volledige medewerking.

De naam FalcomFair verwijst naar –uiteraard – het Falconplein in , maar ook naar de gelijkaardige Folsom-evenementen in San Francisco en Berlijn. De streetfair gaat door op 28 juni 2008 op het pas heraangelegde Van Schoonbekeplein, naast de dokken van het Eilandje en in de schaduw van het rijzende MAS, van 12:00 uur tot middernacht, waarna de DJ’s van de Dancepride het overnemen in de OinkClub . Feest verzekerd!

Werken mee: DJ Steven (resident Hessenhuis, D-Club), AntiDj, Dj Sparky (res. OinkClub), Dj Jack Chang (res Naughty, Pig Berlin, Rapido Paris) en Dj Thomas M (res Naughty).

Dancepride in OinkClub: Dj John Doe. (res La Demence, Greenkomm, XXXLeather) Dj Jack Chang (res Naughty, Pig Berlin, Rapido Paris)

Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen !

Meer informatie kan u vinden op http://www.falcomfair.be
Links:
http://www.falcomfair.be
http://www.antwerppride.be
http://www.navigaytion.eu
http://www.naughtyparty.be

2 Reacties

  1. […] persagentschap (UNIAN, УНИАН) na lijkt de mediareturn rond de Antwerp Pride, NaviGAYtion en FalcomFair eerder beperkt. Aankondigingen waren er wel in de mainstream media, maar artikels nadien […]

  2. […] Ook op zaterdag van Antwerp Pride is aan de kinky medemens gedacht, met de tweede editie van […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: