TV-tip: Skins Seizoen 2 op JIM

Skins S2 kan je nu bekijken op JIM. Elke maandag om 17.30, 19.30 en 23 uur.

Skins is back!

JIM start op maandag 30 juni met het tweede seizoen van de Britse eigenzinnige jongerenreeks Skins. Deze serie volgt het doen en laten van enkele youngsters uit Bristol.

Het hoofdpersonage Tony, gespeeld door Nicolas Hoult, is een echte manipulateur, maar velen zijn zich hier niet van bewust. Hij is dan ook erg populair bij zijn omgeving. Een van Tony’s beste vrienden is Anwar. Hij is moslim, maar neemt dit niet altijd even strict. Vrouwen, drank en drugs kruisen constant zijn pad. Verder is er de homofiele Maxxie die heel openlijk uitkomt voor zijn geaardheid maar die geliefd is bij zowel jongens als meisjes. Jal is dan weer een getalenteerde klarinetspeelster, die net aan het bekomen is van de liefdesbreuk met haar vriendje. Ook de sexy Michelle is haar vriend kwijt, waardoor haar wereld compleet is ingestort. Sid, de geboren loser, leek heel even een winnaar en veroverde het meisje van zijn dromen. Zoals we van hem reeds gewend waren raakte hij ze echter snel weer kwijt. Ten slotte is er ook Cassie, zij is mentaal onstabiel en heeft een ernstige eetstoornis. Samen met deze ‘mates’ komt Tony in allerlei humoristische, maar ook hartscheurende situaties terecht.

De tweede reeks gaat verder zes maanden na het einde van de eerste. Tony is nog in leven, maar is zwaar toegetakeld nadat hij werd aangereden door een bus. Ook in deze reeks worden vooral de onderlinge relaties tussen de verschillende vrienden belicht. Een geslaagde mix van humor en drama verzekerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: