Andrew Christian @ NaviGAYtion 2008: bottoms up! (+ video)

De Amerikaanse ondergoedontwerper Andrew Christian maakte een blitzebezoek in België. Zaterdag vroeg hij aan NaviGAYtors van slip te wisselen (een beetje in aussieBum-stijl) en zondag gaf hij een show in Le You. Zaterdag konden we de man kort spreken.

Al enkele jaren concentreren de trendy ondergoedmerken zich op de bobbel vooraan. Denk aan de Wonderjock van aussieBum, de WildmanT Ball Lifter, de Andrew Christian Show-It Technology en vele anderen.

In 2008 focust Christian zich op de ronde konten, met de Butt Lifting Technology Boxer. Bedoeling is om mannen met een platte poep aan een ronde bips te helpen. Dat is voorlopig zeldzamer. Er is wel de de DIM Push-Up Shorty, maar daarbuiten? Enfin, andere ontwerpers zullen wel volgen en de volgende stap zal een combinatie van beiden zijn: meer volume voor- én achteraan. Jammer dat er alleen boxerversies bestaan.

Christian kreeg heel wat bekendheid met zijn Barack Obama-lijn. Daarin onderscheidt hij zich van de rest en hij steunt ook de Obama-verkiezingscampagne.

Groen

Net als 2(x)ist, C-IN2, aussieBum en anderen heeft AC zijn bamboe-ondergoedlijn. Groen en ecologie waren hot in 2007. Volgens Christian is het meer dan een hype, het is een trend. Hij gelooft dat mensen echt van levensstijl veranderen en dat dit zich ook uit in ondergoed.

Op deze video zie je een ondergoedwissel: van de grijze Calvin Klein-slip naar een witte Andrew Christian.

Eén reactie

  1. […] en ecologie: nieuwe pasvormen en materialen moeten niet alleen het comfort verhogen, maar ook ecologisch verantwoord […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: