Barbie en Ken: het klikt niet meer

Barbie hoert verder

Het is weer ambras in de States. HLN meldt dat de religieuze wacko’s hun pijlen op la Barbie gericht hebben. Mattel brengt een nieuwe Barbie uit met netkousen, leren jasje en sletterige make-up. Black Canary Barbie gelijkt op de gelijknamige stripheldin. Maar wat ons meer interesseerd is wat Ken denkt van deze laatste uiting van zijn ex-vriendin. Is onze cowboy de breuk overigens al te boven?

Troubles in Paradise

Het rommelde al een tijdje maar in 2004 liet Barbara Millicent (Barbie’s volledige naam) een persbericht publiceren: zij en Ken Carson scheiden na 43 jaar lief en leed. Verder geen verklaring, maar wij kunnen wel enkele redenen opsommen: Ken altijd perfect gespierd, haartjes volgens de laatste mode en outfitjes waar menig Soho-nicht jaloers op zou zijn. Need i make a drawing? Voor Barbie volgde een Britney-esque ontlading: van crack hoer tot ghetto queen. Ze was helemaal losgeslagen!
Ken bleef bewust uit de spotlights, hij worstelde met zijn geaardheid en begreep Barbie’s nieuwe levenswandel niet. Als laatste kaakslag werd Barbie gespot met de stoere en mannelijke Blaine. Lang duurde dat overigens niet want eind 2006 kwam het tot een verzoening tussen Barbie en Ken.
Al snel bleek de verzoening een toneel te zijn: de pers pucliceerde foto’s van Ken en een onbekende blonde man. Deze gegevens samen met Barbie’s laatste uitspatting kunnen ons alleen doen hopen dat Ken de moed vindt om uit de kast te komen en de schijnvertoning te eindigen. Het is niet meer 1961 maar 2008 Ken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: