Siteseeing: Top Gear

Inderdaad, het leven is meer dan werken, gay stuff, mooie jongens, shoppen eten en fitness. Het is ook ontspannen. En een van de dingen die ik doe om te ontspannen is naar Top Gear kijken. Zondagavond op om 21 uur op BBC 2, maandag om 21.10 uur op Canvas. En bij het programma hoort een uitgebreide website.

Top Gear is meer dan een televisieprogramma, het is ook een papieren magazine en een way of life. De drie hoofdpresentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May voeren de zotste opdrachten uit en gaan de meest bizarre uitdagingen aan.  Zo waren Clarkson en May de eerste mensen om met een wagen naar de Noordpool te rijden. Top Gear ís controversieel, maar de producers gaan de polemiek ook niet uit de weg.

Surf maar eens op de site en geniet. Of kijk naar onderstaande aflevering. Special guest was toen Jennifer Saunders, Edina van AbFab.

Zondag heb je een extra reden om te kijken, dan komt Sabine Schmitz met het TG-team racen op het circuit van Zolder.

2 Reacties

  1. Wel, ik ben geen automens, maar Top Gear is inderdaad een fantastisch programma. En da’s voor het overgrote deel te danken aan die typisch Britse macho-humor van Jeremy Clarkson 🙂

  2. […] Geplaatst op september 8, 2008 door Benjamin Heb je verleden maandag toevallig naar Top Gear gekeken? Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May trokken naar de Verenigde Staten en wilden […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: