29% van de Vlaamse homo’s had seks met meer dan 50 partners

41% had seks met tien of minder partners

Uit de eerste resultaten van het FAQit-onderzoek blijkt onder meer dat 29% van de respondenten al seks had met meer dan 50 mensen. Maar Mark Sergeant van Sensoa wil dat cijfer niet zorgwekkend noemen.

18% had seks met meer dan 100 man en 5% schat met meer dan 500 man de lakens te hebben gedeeld. Maar die zitten in de 29% berekend. Anders gesteld: 11,3% had 50-100 partners, 12, 5% had 100-500 partners en 5,4% denkt dat hij meer dan 500 partners had. Vier op de tien had seks met 10 of minder sekspartners.

In De Morgen stelt Sergeant dat het aantal wisselende contacten op zich geen probleem vormen. “Het is niet aan ons om te oordelen of zij er te veel hebben gehad. Maar hoe meer partners, hoe meer risico’s er zijn. Belangrijk is dat je dan veilig vrijt en dat je je regelmatig laat checken op seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Blijkbaar gebeurt dat ook wel.”

2 Reacties

  1. oh god 🙂

    en de meesten dragen deze reputatie met trots

  2. […] 41% had seks met tien of minder partners Uit de eerste resultaten van het FAQit-onderzoek blijkt onder meer dat 29% van de respondenten al seks had met meer dan 50 mensen. Maar Mark Sergeant van Sensoa wil dat cijfer niet zorgwekkend noemen. 18% had seks met meer dan 100 en 5% schat met meer dan 500 man […] Bron: 29% van de Vlaamse homo’s had seks met meer dan 50 partners […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: