Haatkerk afgefikt, holebi’s schuldig

Meneer Phelps, de bekende haatpriester van de Westboro Baprist Church, is boos. Zijn kerk is voor een groot stuk afgebrand en hij heeft een bruin vermoeden dat dit is aangestoken door holebi’s of symphatisanten van de verdorven levensstijl! Maar we zijn niet de enigen, worden ook door het slijk gehaald: de ongelovige, eedbrekende rechters, de media en het smerige Amerikaanse leger. Het lijkt wel alsof we en heidens ritueel met kappen op onze koppen hebben uitgevoerd…

Money talks

Een officieel rapport spreekt van 7 500 euro schade, Phelps zelf ziet het grootster en mikt op 22 500 euro schade. Eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd welke verzekeraar zich aan zo’n mensen waagt, als ze er al een hebben. En ik zweer het je: die bidon naft viel echt per ongeluk om en die lucifer werd heet in m’n handen, ik kon ‘m niet meer vasthouden. I’m sorry! *pruilt*

De verklaringen van Phelps kan je hier bekijken.

bron: holebi.info

7 Reacties

 1. Maak ’t met geweld duidelijk 😕
  Argumenten halen ’t niet, wat moet je toch ❓

  Holebi’s in val gelokt…
  – hetero heeft meerdere huisdieren hond, kat, vrouw, …

  d’r is geen http://www.zizo-magazine.be (in de bibliotheek.)
  wo 7 mei 2008 Holebimagazine ZiZo naar alle Vlaamse bibliotheken

  ZiZo, het holebimagazine dat de Holebifederatie uitgeeft, wordt vanaf nu gratis verzonden naar alle Vlaamse bibliotheken. De Holebifederatie wil de informatie uit ZiZo op die manier toegankelijk maken voor iedereen. Door ZiZo via de bibliotheken te verspreiden, hoopt de Holebifederatie ook die mensen te bereiken voor wie informatie over holebiseksualiteit moeilijker vindbaar is.

  http://www.holebifederatie.be/persberichten/?datum=07-05-2008

 2. wat ’n flauw artikel van laag niveau zeg…

  trouwens, heel wat homo’s leven nu eenmaal een verdorven leven, zelfs ik vind dat.. mag die mens dan niet meer zeggen wat em denkt, volgens de grenzen en regels zijn geloof hem oplegt?

  geef homofoben nog wa meer munitie om mee te schieten, door je als kinderachtige en ondemocratische weners te gedragen..

  🙂

 3. jupssss, op augustus 6th, 2008 bij 4:40 pm Said:

  geef homofoben nog wa meer munitie om mee te schieten, door je als kinderachtige en ondemocratische weners te gedragen..

  http://www.paintball.be/index.php?idLangue=4 😆

 4. […] Meneer Phelps, de bekende haatpriester van de Westboro Baprist Church, is boos. Zijn kerk is voor een groot stuk afgebrand en hij heeft een bruin vermoeden dat dit is aangestoken door holebi’s of symphatisanten van de verdorven levensstijl! Maar we zijn niet de enigen, worden ook door het slijk gehaald: de ongelovige, eedbrekende rechters, de […] Bron: Haatkerk afgefikt, holebi’s schuldig […]

 5. Hoi Jupssss, uiteraard heeft iedereen vrijheid van menigsuiting. Maar een absolute vrijhied bestaat infeite niet. Deze mensen hebben maar één zwart-wit visie. Het artikel is misschien een beetje met de haren getrokken maar in feite is eht een reflectie van het denkpatroon van die mensen.

  Overigens je kan toch niemand goedpraten die:
  – holebi’s, joden, moslims, katholieken, Chinezen, Zweden, Canadezen, Ieren, Britten, Mexicanen en Amerikanen vervloekt en hier omtrent ook een racistisch en discrimineren gedachtengoed aanstookt en levend houd?
  – ook duidelijkd maken dat ze elk probleem en tragedie in de wereld te maken heeft met homoseksualiteit
  – protestacties houd op begfrafenis van soldaten, en dus de familie’s volkomen respectloos stoort in hun rouw.

  Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van hun zieke gedachtengoed.

  Zoals je zegt leven veel homo’s een verdorven leven, hier versta ja wss drugs en veel seks. Het valt niet te ontkennen dat bepaalde homo-mannen deze idealen najagen. Maar die vindt je evengoed terug bij hetero’s. Kijk maar eens goed rond.

  Een beetje de draak steken met zo’n groepering is ook een vorm van protest uiteindelijk en ieder doet dat op zijn eigen manier 🙂

 6. IK heb maar één ding te zeggen en dat is het volgende.. Jammer dat die kerk niet vol zat met zijn “volgelingen” die alles wat maar iets te maken heeft met anders denkende veroordeelt.. homo’s, lebiennes, Zweden, Engeland, Amerika, Soldaten die sneuvelen tijdens oorlogen..Geen enkel respect heeft dit zooitje incest gasten.. Hypocriet zijn ze als de pest. Als alles fout is in hun ogen dan moeten ze alles laten!! Naakt leven, geen auto rijden, geen tv,radio of wat dan ook. Alles komt van, door deze clan genoemde fags.. Bouw een muur om die hele zooi heen, neem ze alles af en dan maar zien hoe goed hun God het met hun voorheeft…Volgens hun heb ik iig al een enkele reis naar de hel.. Alles beter dan ook maar iemand van deze imbeciele clan tegen te komen.. Heath Ledger, ik zie je daar!!!

 7. Americans have proven to be the most stupid people
  in the world. (Who elects a moran to be president?).
  And these lunatics of Westboro Baptist Church are the most stupid Americans. All they say is norhing more than a huge pile of shit. Amen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: