JanKé zoekt holebi’s voor fotoreeks PURITY, Whispering Sexuality

Jan Keteleer (JanKé), bekend van Roots met Taboe, zoekt modellen voor zijn project PURITY, Whispering Sexuality. Dat laat Het Roze Huis weten.

Ga ‘puur’ op de foto voor een nieuwe tentoonstelling ism Het Roze Huis A’pen

JanKé (Jan Keteleer), vooraanstaand fotograaf van onder meer de fototentoonstelling Roots met Taboe, zoekt modellen voor zijn nieuw project ‘PURITY, Whispering Sexuality’. Dat project wordt een fotoreeks die de toeschouwer confronteert met zijn, haar eigen seksualiteit. De foto’s zullen een soort van waas meekrijgen.

Voor dit project zoekt JanKé zowel vrouwen als mannen, holebi of hetero, van verschillende origines die mee willen werken aan dit kunstproject.

Aanmelden voor de casting kun je doen via info@janke.be met vermelding van je naam en één van de twee data die je het best schikt. Je krijgt dan een bevestiging met vermelding van het tijdstip.

De casting vindt plaats op dinsdag 12 en donderdag 14 augustus, telkens vanaf 18u in Het Roze huis op de tweede verdieping.

Meer info over de projecten van JanKé vind je op http://www.janke.be of bel naar Het Roze Huis-ARK (03-288 00 84) of de fotograaf JanKé zelf 0478-23 39 51. Zeg het voort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: