TV-tip: De Overname: ‘eerlijke getuigenissen’ van jonge homo’s

VRT via Het Nieuwsblad

Foto: VRT via Het Nieuwsblad

Een paarse penis, Wim De Vilder ontvoeren. De Overname, een bende aanstormend talent die de kans van hun leven krijgen om op 14-18-jarige leeftijd live te solliciteren bij de VRT, tackelen in hun programmaweek ook serieuze thema’s. Zo zal Jonge ogen ook praten over homoseksualiteit. Maandag 25.08, om 16.50 uur op één.

De overnemers presenteren, De Standaard, 20.08.2008.
Jonge ogen is een talkshow van en met jongeren. ‘Over onderwerpen die ons zelf interesseren’, zegt Minke Krosenbrink. Het programma zal gaan over uitgaan, drankgebruik en -misbruik, maar het publiek krijgt ook ‘eerlijke getuigenissen’ van jonge homo’s. Alle thema’s worden ingeleid door ‘ons bomma’ Irène van 83. Het publiek kan mee debatteren. Wie het niet eens is, drukt op de rode knop en kan zijn gedacht zeggen.
Maandag 25 augustus om 16.50 uur op Eén.

Het volledige programma vind je op de website van De Overname of in De Standaard. Zo is er muziek, fictie en (internet)radio. Bekijk ook hun Netlog-pagina.

Eén reactie

  1. […] TV-tip: De Overname: ‘eerlijke getuigenissen’ van jonge homo’s Een paarse penis, Wim De Vilder ontvoeren. De Overname, een bende aanstormend talent die de kans van hun leven krijgen om op 14-18-jarige leeftijd live te solliciteren bij de VRT, tackelen in hun programmaweek ook serieuze thema’s. Zo zal Jonge ogen ook praten over homoseksualiteit. Maandag 25.08, om 16.50 uur op één. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: