Red & Blue doet het met Eurocreme voor nieuwe Club Flesh

Red & Blue

Red & Blue

Red & Blue wordt weer harder, ruiger, meer macho. Dat meldt bezieler Ludo Smits op GayBelgium. Bovendien kreeg de homodiscotheek een nieuwe geluidsinstallatie en een nieuwe plaatjesdraaier: Leomeo.

Twee jaar geleden kreeg de Red & Blue een makeover, en koos toen voor een ‘zachtere’, ‘jongere’ koers. Ontblote mannelijke torso’s werden geweerd van de flyers, en ook in de zaal moesten de shirts liefs aanblijven. Maar sinds begin 2008 keert de R&B daarvan terug. Al enige tijd zijn de blote basten geen taboe meer. Smits en de zijnen constateerden immers in binnen- en buitenland dat ruig (weer) mag.

Nu is deze kentering officieel. Om dat te illustreren haalt Rood & Blauw het beruchte concept Club Flesh vanonder het stof. Club Flesh stond – zo gaat de orale overlevering – voor bloot en seks. Wie wil controleren wat er van die hearsay van aan is, moet op 20 september maar langskomen. Die terugkeer is overigens niet definitief want Smits wil uiteraard zien hoe het publiek reageert.

Eurocreme

Om het herrijzen van Club Flesh meer stootkracht te geven gaat R&B in zee met pornoproducent Eurocreme. Dit vrij jong (2003) Brits-Nederlands bedrijf moet niet meer onderdoen voor klassiekers Bel Ami, Jean-Daniel Cadinot of Falcon Studios.

6 Reacties

  1. Lap 🙂 ’t is weer vandadde. K ben toch is curieus wat het verschil gaat zijn met de gewone R&B-zaterdag? De impro-darkroom verhuist naar de dansvloer? Na jah de eerstvolgende die mijn broek nog is probeert uit te trekken komt er niemeer vanaf met alleen een klets ze!

  2. Bwoah, de gewone R&B-zaterdagen zijn toch nog braaf hoor – op de acts let geen mens meer. Als je dat dan vergelijkt met La Démence… niet dat het La Démence 2 moet worden – en dat zal ook wel niet – maar af en toe eens wat ruiger kan ik alleen maar aanmoedigen. ’t Moet geen Carré-voor-venten worden eh 😉

  3. mja ik kom zeker ni op die party’s….
    geen behoefte,asik sex wil zalik da wle doen met partner,maar zo wanhopig om dat te zoeken in discotheek benik niet…
    en dan verschieten er sommigen dat ze iets oplopen…

  4. […] De Red & Blue had extra schermen gekregen voor de grande première vanavond en ze hingen er al. De flatscreens geven een leuke visuele […]

  5. […] heb het overleefd! Het avondje Club Flesh in discotheek Red & Blue was al bij al erg goed meegevallen. De DJ’s hebben overigens […]

  6. Ooit stap ik daar wel es binnen haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: