Programma Feestweekend Het Roze Huis 2008

Traditiegetrouw feest Het Roze Huis -Antwerpse Regenboogkoepel het seizoen in met een feestweekend.

Programma feestweekend Het Roze Huis

Breng 20 en 21 september door aan de Draakplaats!

Het derde weekend van september is traditioneel het feestweekend van Het Roze Huis-Antwerpse Regenboogkoepel. Aanraders dit jaar zijn de ‘Mamoesdag’ op zaterdag en de ‘Holebib-speeddate’ op zondag. Twee woorden die je tot nu toe onbekend zijn? Lees dan vooral verder. Niettemin om ook de andere activiteiten te ontdekken.

Zaterdag 20 september
•         Vanaf 14 uur is er de Mamoesdag. De wat-voor-dag? Wel, een dag waarop lesbische mama’s en moekes en homopapa’s en -vakes de gelegenheid krijgen om elkaar te leren kennen. Je kan er gezellig praten bij een hapje en een drankje. Er is randanimatie en… een babycorner! En je kan je inschrijven voor een heerlijke spaghetti ’s avonds. Buon appetito!

•         Let op, de Mamoesdag komt er in samenwerking met Het Roze Huis, maar vindt plaats in CC Luchtbal, Columbiastraat 110 in 2030 Antwerpen. Meer info krijg je via info@mamoesdag.be

•         Vanaf 21 uur bouwen we dan een schitterend feestje in Café Den Draak. Iedereen is meer dan van harte welkom om te fuiven op onze verjaardag!

Zondag 21 september
We toveren alles om tot één groot festivalterrein. De Draakplaats wordt een feestmarkt, met kraampjes van een aantal holebi-verenigingen van Het Roze Huis-ARK, boekvoorstellingen en muziek! In het Roze Huis zelf is er de Holebi-bibdate (lees nog verder, je komt gauw te weten wat dat is), een tentoonstelling en een workshop Body and mind!

Programma Draakplaats
•         Om 14 uur opent onze voorzitter Sven Pichal de feestzondag met een woordje. Daarna leidt onze Radio 1-ster (haha!) ook de twee boekvoorstellingen.

•         Om 14.15 uur stelt auteur Hugo Kegels zijn twee boek voor: ‘Driemaal is scheepsrecht’.

•         Om 15.15 uur stelt boekhandel ’t Verschil haar nieuwste boek voor, de roman ‘Cadans’ van de auteur Micha L. Meinderts.

•         Om 16.15 uur is er een workshop djembe door BOABOB voor iedereen die wil meedoen. Echt de moeite hoor!

•         Doorlopend is er dus de feestmarkt met activiteiten en kraampjes van onze aangesloten verenigingen en werkgroepen. En is er het Openlucht praatcafé van Den Draak.

Programma Grote Zaal
•         Op de eerste verdieping van Het Roze Huis kan je doorlopend de mooie werken bekijken van schilder Jef Blancke.

Programma Zolder
•         Om 14.15 uur is er een Yoga-initiatie (o.v.).

•         Om 15.15 uur, 16.15 uur en 17 uur is er de Holebibib-speeddate (en nu volgt de uitleg eindelijk:). Ben je een boekenwurm? Wil je graag andere holebiwurmen en hun boeken leren kennen? Schrijf je dan in voor onze allereerste, doch nu reeds onovertroffen, Holebibibdate. Het gaat zo; je stelt jezelf voor én je leert een ander kennen aan de hand van drie boeken. We zetten je tegenover elkaar en je begint gewoon te praten – en jullie zien dan samen wel waar je uitkomt.  Na een tiental minuten schuif je door naar de volgende en leer je wéér drie boeken en één mens kennen.

Let op: Omdat we per definitie van een even aantal deelnemers moeten kunnen vertrekken, is inschrijven voor de speeddate zeker aangeraden. Het aantal deelnemers is daarenboven beperkt: wie eerste komt, eerst maalt.  Vul het strookje in bijlage in en bezorg het aan de Holebibib of de Werkgroep Gespreks- en Onthaalteam.  Je kan ook je deelname bevestigen via holebibib@hetrozehuis.be of onthaal@hetrozehuis.be.  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

•         Om 18 uur is er een workshop ‘body and mind-balance’ door Yayoyayo. Zo kan je het weekend weer helemaal in balans afsluiten.

Eén reactie

  1. […] 5, 2008 bij 3:21 pm · Ingedeeld onder Zonder categorie Programma Feestweekend Het Roze Huis 2008 Traditiegetrouw feest Het Roze Huis -Antwerpse Regenboogkoepel het seizoen in met een feestweekend. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: