VREAK Holebitheater: Natuurlijk(?), over holebi’s met kinderwens

VREAK Holebitheater (Vlaams Recreatief en Andersgeaard Kunsttheater) brengt een nieuw toneelstuk: Natuurlijk(?), over holebi’s met een kinderwens. Natuurlijk(?) is geschreven door Wim Morbéé en geregisseerd door Ils Van Aken. Met Joshua Evrard, Mara Daelman, Liv Laureysens, Lydia Smet, Wim Morbée, Bieke Meuldermans, Johan Van Oevelen.

Stijn en Rob hebben het fantastisch samen. Door een avontuurtje op het internet hebben ze elkaar leren kennen en drie jaar later zijn ze nog steeds even verliefd. Alleen een kind ontbreekt nog in hun perfecte leventje…

Joëlle en Eef willen ook een kind. Vooral Eef wil dolgraag zwanger worden. Op welke manier dit moet gebeuren, daarin verschillen ze van mening. Wanneer een nieuwe buurman kennis komt maken, verandert hun leven drastisch…
NATUURLIJK(?) toont een stukje uit het leven van deze twee koppels, die elk op hun manier hun kinderwens proberen te vervullen. Een zoektocht met teleurstellingen, maar ook mooie momenten. We leren hun omgeving en vrienden kennen. Verschillende meningen  maken beslissingen op sommige momenten wel heel moeilijk…

27 28 en 29 november
RODE ZAAL FAKKELTEATER

!TICKETS : 7,5 EURO!
op 03 232 14 69
of http://www.fakkelteater.be

MEER INFO:
http://www.vreak.be

3 Reacties

 1. Het woord na.tuur..lijk impliceert …

  na·tuur·lijk bn, bw 1 op de natuur betrekking hebbend 2 door de natuur gevormd: een ~e grot 3 naar of volgens de natuur: een ~e dood sterven 4 vanzelfsprekend: ~ ben ik thuis; kom je ook? Natuurlijk! (spreektaal ook: tuurlijk) dat spreekt vanzelf 5 eenvoudig, ongekunsteld 6 (jur) een ~ persoon levend mens (tegenst rechtspersoon)
   natuurlijkerwijze Dit woord staat niet in het gratis woordenboek. U kunt het wél vinden in Van Dale Professioneel.
   natuurlijkheid Dit woord staat niet in het gratis woordenboek. U kunt het wél vinden in Van Dale Basis of Van Dale Professioneel.

 2. […] VREAK Holebitheater: Natuurlijk(?), over holebi’s met kinderwens VREAK Holebitheater (Vlaams Recreatief en Andersgeaard Kunsttheater) brengt een nieuw toneelstuk: Natuurlijk(?), over holebi’s met een kinderwens. Natuurlijk(?) […]

 3. IK zag gisteren Natuurlijk?”. Een heel relevant onderwerp, goed uitgewerkt en – voor amateurs – heel goed gebracht.
  De verstaanbaarheid van een enkele acteur/actrice liet wel wat te wensen over (stemband gebruik en dictie!), en ik vroeg mij af, waarom er door hen niet met geluidsversterking gewerkt werd.
  De muzikale intermezzi waren heel nuttig als alinea’s, maar waarom – in zo’n kleine zaal de muziek en de stem versterkt werden was me een raadsel.
  Ook waarom er gezongen werd in nauwelijks verstaanbaar Engels (zo al, waarom dan niet in het Nederlands?), terwijl door de versterking de stem tot onaangename scherpte de zaal doorsneed.
  . Niet meer doen! Overbodig en storend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: