Desperate Housewives terug op Canvas

Morgen is het zo ver: de ondeugendste huisvrouwen van Amerika zijn Terug. Canvas zend elke vrijdag 21.40 uur seizoen 4 van de topreeks uit.  Jaja, ze doen het zelfs op een deftig uur! Door de scenaristen staking in de V.S. telt dit seizoen maar 17 ipv 23 afleveringen, wat het toch net iets intenser maakt. We maken o.a. kennis met nieuwe buurvrouw Katherine Mayfair die enkele wel heel duistere geheimen verborgen houdt en een niet te onderschatten concurrentie levert voor Bree!

Duistere geheimen en lemon-meruenge taart

Katherine is geen onbekende in Wisteria Lane, ze heeft er al een tijdje gewoond, en Suzan’s dochter en de hare waren goeie vriendinnen. Maar Dylan, Katherine’s dochter, herinnert zich hier totaal niets meer van. Als haar moordlustige ex-man de boel komt opfleuren is het feest compleet. Voeg daarbij het feit dat Katherine de enige vrouw is die ooit Bree’s limoen-meruenge taart overtroeft en je heb een feest aan roddels en mysteries.

Babyboom

Bree heeft haar naam te redden. Dochter Danielle heeft zitten stoeien met Eddie’s neefje en is nu zwanger. Om die hele ramp te verbergen stuurt ze Danielle naar een klooster en pretendeerd ze zelf zwanger te zijn. Met alle gevolgen van dien…

Schijngeluk en slepende ziekte

Kleding, juwelen en macht: sinds Gaby getrouwd is met de burgemeester heeft ze alles wat ze wou. Is dat wel écht zo? Ze begint een bevredigende affaire met ex-man Carlos. Als huidige hubby Victor Lang hier achter komt gaan de poppen aan het dansen! Lynette kan al de actie in haar straat gestolen worden, er werd kanker bij haar ontdekt. De sterke vrouw die ze is, probeert ze het eerst zo goed mogelijke te verbergen en vecht ze tot het einde!

Alles voor de liefde… of niet?

Edie is haar slettenveren verloren, de enige ware voor haar is Carlos. Haar mislukte zelfmoord aan het einde van het vorige seizoen blijkt enkele laagjes vernis te dragen… Maar ze geeft niet op, ze moet én zal Carlos hebben. Alles ze ontdekt dat hij een affaire heeft met zijn ex-vrouw is ze in alle staten!

Menopauze en homo’s

Het homokoppel

Het homokoppel

Suzan denkt dan weer dat haar eitjes opgedroogd zijn: ze voeld zich absoluut niet lekker en haar lichaam gedraagt zich raar. Is de menopauze al daar? Niets blijkt minder waar te zijn, een veel prettiger feit ligt aan de oorzaak van het ongemak. Dit seizoen brengt overigens ook het eerste homokoppel in de reeks, Suzan’s pogingen om hun vriendschap te winnen lopen telkens weer fataal af.

Wie niet kan wachten kan de aflevernigen net als ik makkelijk downloaden, wie zoekt die vindt 😉 Voor mij is seizoen 4 tot nu toe het beste!

Eén reactie

  1. waar kan je hem downlaoden dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: