Bend 4 (Sensoa): Mannenseks in een gay glossy

Bend 4

Bend 4

The First Gay kreeg even voorrang, maar hier is ie dan, de nieuwe Bend.

Bend 4: boekje met lef en goesting
Vandaag verschijnt het vierde nummer van Bend, de gratis gay glossy van Sensoa, het service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en hiv. Bend is een flitsend magazine vol lekkere jongens, een boekje met lef, brains en vooral veel goesting. Aan de hand van lifestyle artikels, interviews, getuigenissen, persoonlijkheidstests kom je alles te weten over lekkere en gezonde seks.

In het vierde nummer van Bend gaat het opnieuw alleen maar over seks en relaties. Gabriel wil zijn vriendje met niemand anders delen, terwijl Steven en Gino een open relatie hadden, zonder dat ze het van mekaar wisten. Een ander artikel verkent de schemerzone tussen leugentjes voor bestwil en pijnlijk eerlijk zijn in een relatie.

Verder krijg je eindelijk het antwoord op een aantal prangende vragen. Zijn alle homomannen geobsedeerd door de centimeters daar beneden? Kan ‘dirty talk’ je seksleven oppimpen? Wie zijn de jongens die een centje bijverdienen in de prostitutie?

Bend slaat aan. Een vorig nummer kreeg van de lezers gemiddeld een beoordeling van 7,7 op 10. Ook ditmaal staat Bend vol met herkenbare en uit het leven gegrepen verhalen voor elke man die op mannen valt.

Om het lezen nóg aangenamer te maken gaven allerlei modellen het beste van zichzelf voor de camera van Yves De Brabander (www.photoaddict.be) en zorgde vormgever Marcel Lennartz (www.monsieurmoire.com) voor de gepaste inkleding van het magazine.

Bend 4 verschijnt op een oplage van 10.000 exemplaren, die over heel Vlaanderen in de homohoreca en op evenementen worden verdeeld. Online kun je Bend doorbladeren op www.mannenseks.be. Wie een tastbare editie verkiest, kan Bend gratis bestellen via de Sensoa Shop (www.sensoa.be/shop). Ga ook eens langs op de Myspace-pagina van Bend www.myspace.com/bendmagazine, en laat weten wat je vindt van het nieuwe nummer.

www.mannenseks.be
www.myspace.com/bendmagazine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: