Get Ready! heeft twee nieuwe groepsleden: Tom De Blaes en Kenny Philippaars (+ video)

Get Ready! verloor bandlid Glenn Degendt, die solo gaat, maar trok twee nieuwe jongens aan: Tom De Blaes en Kenny Philippaars. GR! wil binnenkort ook een nieuwe single uitbrengen. Jimmy Samijn en Koen Bruggemans moeten het dus niet alleen doen.

Kenny van Get Ready!

Kenny van Get Ready!

Tom van Get Ready!

Tom van Get Ready!

Boysband Get Ready heeft twee nieuwe groepsleden voorgesteld in De Pinte, De Rode Loper / Deredactie.be, 18.09.2008.

Jimmy en Koen krijgen vanaf nu de steun van Tom en Kenny op het podium. De vervangers van Glenn en JM hebben al een fotoshoot achter de rug.
Get Ready is klaar voor een nieuwe start na het vertrek van Glenn en JM. Jean-Marie hield het al enkele jaren voor bekeken, maar het afhaken van Glenn was een verrassing voor Koen en Jimmy.

“We hadden gehoopt dat Glenn nog zou meewerken aan de nieuwe show met de twee nieuwe jongens, maar hij zag dat anders”, weet Jimmy.

De twee nieuwe bandleden heten Tom en Kenny. Ze zijn tien jaar jonger dan de overgebleven anciens. “Maar dat maakt ons jonger. Als je jong van geest bent, speelt leeftijd geen rol”, zegt Jimmy.

Voor Tom is een jongensdroom uitgekomen. “Dit is wat ik altijd al wou doen. Als tiener keek ik naar “Tien om te zien” en toen dacht ik, dat wil ik doen.”

Het is de bedoeling dat de nieuwe groepsleden in de toekomst ook creatief meewerken aan de nieuwe nummers. “Het publiek mag niet het gevoel krijgen dat Tom en Kenny podiumvulling zijn. We nemen een nieuwe start met z’n vieren”, besluit Jimmy.

De nieuwe single van Get Ready zal in oktober in de winkelrekken liggen.

Bekijk de video.

4 Reacties

 1. kunnen zingen, kunnen dansen, .. allemaal niet nodig.. zolang ze er maar gay uitzien 🙂

 2. knap! succes, gasten !

 3. X-ION

  Toen in mei 2008 de single ‘The Sign’ in de winkel kwam, werden hier en daar wenkbrauwen gefronst. De naam X-ion klonk dan misschien totaal onbekend, maar de stem op zich riep bepaalde herinneringen op.
  X-ion is gewoon een Vlaamse jongen die luistert naar de naam Glenn De Gendt, bij iedereen wel bekend om zijn “Get Ready!” verleden.
  In het Concert krijgen we een gloednieuwe Glenn / X-ion te zien, dit met z’n eigen LIVE BAND. Vanaf dit eerste Live Concert wordt het startschot gegeven voor de Concert Tour “Simply The Best”.

  Het concert belooft een hoogwaardig concert te worden met de nodige special effects en verrassende elementen. X-ion zal in dit Concert een duet brengen met speciale gast “Liliane ST Pierre”
  Kortom een niet te missen Concert in 2009.

 4. […] Blue NaviGAYtion organiseert. Traditiegetrouw zijn er partyboten en animatie aan wal. Deze keer met Get Ready! NaviGAYtion maakt deel uit van het vierdaags evenement Antwerp […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: