Restaurant Keukenrebellen opent zonder holebi’s

Fanny werd verleden week door chef Viki Geunes naar huis gestuurd. In de aflevering van gisteren bleek dan weer dat Wim De Smet na een onsuccesvolle kooktest  zelf naar huis vertrokken is. Daardoor opent het restaurant Keukenrebellen holebiloos.

Keukenrebellen opent vandaag aan de Italiëlei 32. Reserveren kan op het nummer 03 283 68 21. Het restaurant dient klanten van 12 tot 14.30 en van 18 tot 23 uur.

3 Reacties

 1. Ja, wat had je gedacht na een croque-monsieur met jonge kaas, coquilles en gerookte zalm? Of god-betert varkenshaas met groentekrans? Zoals de (ambetante) chef al zei, taverne-eten…

 2. holebiloos ❓ 😆

  Damn, ik denk dat je juist een nieuw woord voor in de ‘Van Dale’ gecreëerd hebt. 😉

 3. Homohuwelijk doet Taalunie nieuw woord verzinnen

  De Nederlandse Taalunie heeft een nieuw woord bedacht voor de familienaam van een getrouwde persoon. Ze deed dat na een vraag van een ambtenaar die geregeld voor gênante situaties kwam te staan als een getrouwde homo op een formulier zijn meisjesnaam moest invullen.
  Normaal verzint de Taalunie zelf geen woorden omdat die meestal spontaan ontstaan. Maar in dit geval legde ze het probleem voor aan enkele taaladviseurs. Die kwamen met het woord ‘geboortenaam’ op de proppen. Dat staat nog niet in woordenboeken, maar werd al wel gebruikt op verschillende documenten.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/350008/2008/07/16/Homohuwelijk-doet-Taalunie-nieuw-woord-verzinnen.dhtml

  Nederland is holebiloos, maar niet homoloos:!:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: