Ace of Base brengt nieuwe single uit: Wheel of Fortune

De Zweedse popsensatie Ace of Base is terug. Vandaag komt een remake van hun eerste hit ‘Wheel of fortune’ op de markt. De groep houd nog steeds het wereldrecord voor best verkopend debuutalbum allertijden en wist nog een resem records te breken. Na nog twee hit-albums werd het stiller en album nummer 4 (Da Capo) flopte grandioos. Dit jaar werd nog bekend gemaakt dat ze als trio verdergingen. Malin, de blonde zus, deed al 10 jaar niet echt meer mee en maakte het nu officieel.

Nieuw nummer

De klok tikt sneller voor de band: ze worden er niet jonger op en het grote publiek herinnert zich enkel nog hun grootste hit ‘All that she wants’. Dit jaar deden ze al een kleine tournee in het Oostblok en Azië waar ze ook een nieuw nummer speelden ‘Sparks from a fire’. De die-hard fans die al jaren ongeduldig waren gingen uit hun dak.

Twee nieuwe platen

In november komt de groep uit met een best of. De schijf zal drie re-makes van de hits ‘Wheel of fortune’, The Sign’ en ‘Don’t turn around’. Eerst werd er gesproken van een cd met 7 oude hits en 7 nieuwe songs. Maar het lijkt er meer op dat ze voor de triple-cd optie gaan: 1 schijf hits, 1 schijf remixen en 1 dvd videos. In 2009 wordt dit gevolgd door een gloednieuwe plaat met hopelijk enkele sappige nieuwe hitjes. Hier volgt alvast Wheel of fortun 2009…

Ace of Base – Wheel of fortune 2009

Ace of Base – Sparks from a fire

4 Reacties

 1. gewoon 1 woord: Super!!

  dit jaar deden ze niet alleen een tourtje door Azie en Oostblok.. ze deden ook een Festival Tour in Denemarken, Noorwegen..

  http://www.aceofbaseredefined.com

 2. sorry hoor maar wat een onwijs vaag stuk. Bijv over de blonde zus die toch al 10 jaar niet meer meedeed of dat da capo grandioos flopte …
  Waar basseer je zoiets op?

 3. sukkel!!!
  als je iets typt moet je je eerst eens goed informeren wheel of fortune is hun tweede hit eerst was er nog all that she wants!!!!!!!!!!!!!!!!!en wat Malin die blonde betreft zij hield niet van publiciteit en deed daarom geen interviews en optredens meer omdat haar dat psychisch belasten deed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: