Yanaïka Skrzyszkowiak en Stephanie Deneux (Exquisa) stellen huwelijk uit

Yanaïka Skrzyszkowiak (27) en Stephanie Deneux (21) van restaurant Exquisa in Hasselt en deelneemsters aan Mijn Restaurant, stellen hun geplande huwelijk uit. De twee zouden trouwen in 2009, schrijft Het Laatste Nieuws.

«Ik heb mijn vrouw exclusief verkocht aan een weekblad», Annermie Ramaekers, Jelle Brans, Het Laatste Nieuws, 25.10.2008.
Al tijdens het druk bekeken ‘Mijn Restaurant’ was het duidelijk dat de knappe Lins Mommen, de helft van het Antwerpse koppel Lins & David, niet ongevoelig was voor vrouwelijke aandacht. De kijkers mochten geregeld getuige zijn van openlijk geflirt tussen Lins en Yanaïka, die samen met Stephanie het populaire Limburgse lesbokoppeltje vormt. Een tweetal weken geleden deed overigens het gerucht de ronde dat het niet goed ging tussen Yanaïka en haar vriendin Stephanie. Dat werd door de dames ferm ontkend, onder meer met een gezamenlijke verschijning op de TMF Awards. Hoewel het tussen de twee nog heel goed gaat, maakten ze bekend dat hun voor juni 2009 geplande huwelijk uitgesteld was.

3 Reacties

  1. […] Yanaïka Skrzyszkowiak en Stephanie Deneux (Exquisa) stellen huwelijk uit […]

  2. Stevenen we dus af op een Yasmine n°2
    met een heerlijke cocktail van liefde haat huwelijk roddel dood en geädopteerde kinderen. waarom hebben sommige mensen zoveel aandacht nodig?

  3. […] en Stephanie Deneux) enigste Mijn Restaurant!-overlever Posted on 04/06/2010 by Benjamin Exquisa is het enigste restaurant dat op dezelfde locatie en met dezelfde uitbaters Mijn Restaurant! […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: