Lins Mommen + Evi Geysels: O radio: “Geen holebiradio en Lins Mommen voerde geen campagne”

Het stond maandag in Gazet van Antwerpen en vandaag in Het Laatste Nieuws: ‘holebiradio O radio’. Maar daar zijn ze bij de stadsradio niet mee gediend. “O radio is er voor álle Antwerpenaren”, stelt persverantwoordelijke Ken Van Tongerloo. “O radio werd in 2003 opgericht als Antwerpse zender die zich zou richten tot ondermeer de holebi gemeenschap. Maar heeft zich een jaar later opnieuw geprofileerd als Antwerpse stadsradio voor iedereen.”

Lins & Evi wonen al samen, Annemie Ramaekers, Het Laatste Nieuws, 28.10.2008.
Lins (‘Mijn Restaurant’) ruilt man David in voor radiopresentatrice

Evi Geysels, een presentatrice van 28 bij de Antwerpse holebiradio O Radio: voor háár heeft Lins Mommens, bekend van ‘Mijn Restaurant’, haar relatie van acht jaar met David Van de Velde opgegeven. Lins woont intussen al bij haar nieuwe vriendin Evi in Wilrijk.

[…]

Ze ronselde ook onverwachts stemmen voor Matizze in ‘Café De Love’, de lesbische zondagmiddagfuiven van discotheek Red & Blue. En ze voerde midden mei – in haar eentje – campagne bij O Radio, in ‘Yo FM’, het programma van Evi Geysels en Kristof Elen. Is daar de vonk overgesprongen? Wie de beelden van die uitzending herbekijkt op de site van vtm kan zien dat de dames het toen al goed met elkaar konden vinden. Niet lang na de reeks tastte Lins haar gevoelens voor Evi af. Even probeerde ze nog haar relatie met David, met wie ze acht jaar samen was, te redden, maar dat mislukte. Lins viel als een blok voor Evi. «Het klopt dat Evi samen is met Lins», bevestigt een collega van Evi. «Verdere commentaar geven we niet.» Evi zelf wilde gisteren niet reageren. Ook Lins blijft zwijgen, omdat ze haar verhaal aan ‘Dag Allemaal’ heeft beloofd. Maar in het holebiwereldje en onder de discotheekgangers van Red & Blue is iedereen het erover eens: het is dik aan. Zakelijk blijft Lins wel samenwerken met David. Hun ‘Matizze’ blijft dus draaien.

http://www.vtm.be/mijnrestaurant/items/video_182.html

O radio ontkent ook dat Linsday Mommen flyerde voor O radio. “Tijdens de uitzending op VTM van mijn restaurant is er een samenwerking geweest tussen O radio en restaurant Matizze. Omdat O radio als de Antwerpse stadsradio zich steeds zeer nauw betrokken voelt bij wat in Antwerpen leeft, heeft ze zich binnen dit kader ingespannen om de Antwerpse Matizze met een live uitzending te ondersteunen.”

2 Reacties

  1. Hoe is dat in een activiteiten vereniging zoals…

    Singles / Alleenstaanden in onze samenleving op een positieve manier in de kijker brengen.

    http://www.allegrovzw.be/activiteiten_/activiteiten-leden-singles.php?SELECTIE=5

    Zondag is ‘r de wandeling van http://www.devlam.eu/agenda.html

    D’r zijn gewoon teveel wandelactiviteiten om aan deel te nemen…

  2. […] Wanneer ze elkaar hun ja-woord zullen geven, weten Evi Geysels en Lindsay Mommen nog niet, maar dat ze zullen trouwen, staat vast. Jelle Brans van Het Laatste Nieuws startte maandag de geruchtenmolen na […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: