The Factory’s Tim Pauwels en Joeri Goormans: “Dit is onze ontspanning”

Morgen opent The Factory’s plechtig in Herenthout. Joeri Goormans en Tim Pauwels werken nog hard aan de opvolger van La Diferencia en L!nk. “Het was een mooie periode. We lokten iedere avond vele honderden mensen naar Nijlen. Het was een echte bom waar mensen uit het hele land naartoe kwamen. We kregen zelfs Nederlanders over de vloer”, blikt Joeri terug over La Dif in Gazet van Antwerpen.

Joeri en Tim zetten nu The Factory’s op poten. Vrijdag is het de officiële opening, en zaterdag mag het grote publiek binnen. The Factory’s hoopt net als La Diferencia een vaste waarde te worden.

“Dit is onze ontspanning”, Bert Provoost, Gazet van Antwerpen, 30.10.2008.
“We proberen vernieuwend te zijn en gaan geregeld in Parijs en Londen kijken wat de nieuwe trends zijn. We hebben met The Factory’s een trendy, hippe zaak proberen te ontwerpen. Hier kunnen de klanten dus ook een glaasje wijn of een cocktail drinken”, legt Joeri uit.

Goormans benadrukt dat ze met hun danscafé het centrum van Herenthout niet op z’n kop wil zetten. “We hebben geïnvesteerd in een speciaal uitgewerkt geluidssysteem en geluidsdichte ramen om de buren geen overlast te bezorgen. We willen een plezante thuis voor de mensen zijn”, neemt Joeri zich voor.

Voltijds werken

Joeri en Tim hebben er drukke dagen opzitten. “Zo’n nieuwe zaak opstarten kost veel tijd en energie. Zeker als je weet dat we allebei nog voltijds werken. Deze zaak is voor ons een uitlaatklep, of zelfs een vorm van ontspanning. Al laten we hier heel wat druppels zweet”, lachen de twee.

Vrijdag is er een openingsfeest op uitnodiging. Zaterdag is iedereen welkom voor de openingsreceptie van 20 tot 22u.

The Factory’s
Markt 2
2270 Herenthout
info@factorys.be

Eén reactie

  1. http://www.pacmanparty.be
    Zaterdag 8 november PACMAN HOLEBIFUIF te GENT

    😆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: