Café Den Draak (Het Roze Huis) vindt zichzelf opnieuw uit

Dit weekend houdt Café Den Draak een feestelijke heropeningstrologie.

Persbericht: ‘Den Draak krijgt energieboost die haar publiek meer dan verdient!’

Holebi-café in Antwerpse wijk Zureborg heropent feestelijk op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 november 2008

Het uitzicht van holebi-café Den Draak krijgt deze week een stevige opfrisbeurt. Niet alleen het interieur wordt aangepakt, Den Draak krijgt ook een volledig nieuwe huisstijl. Het café op het gelijkvloers van het Antwerpse Roze Huis wil op die manier een stevigere plaats krijgen binnen het holebi-uitgaansleven en haar publiek verbreden. Den Draak bestaat intussen acht jaar en kende enkel twee jaar geleden een verandering van interieur.

Waarom ‘heruitvinden?’

“Om de klanten die ons altijd trouw bleven, te belonen. Zij verdienen de lik verf en het nieuwe meubilair dat zij mee hielpen verslijten,” meent Den Draak, “Hiermee geven we ons café gewoon de energieboost die ons publiek verdient.”” Maar daarnaast hoopt het holebi-café met de veranderingswerken nieuwsgierigen te lokken. “Er zijn nog altijd holebi’s uit onze regio die nooit in Den Draak kwamen,” klinkt het, “met deze vernieuwing hopen we dat zij minstens één keer komen proeven, om daarna te beseffen dat Den Draak meer dan een alternatief is om vaker langs te lopen.”

Herlancering op een feestelijke manier.

Het café gaat na een week sluiting opnieuw open op zaterdag 8 november vanaf 19 uur met gratis cava, hapjes en fantastische dj’s. Ook op zondag 9 en maandag 10 november opent Den Draak haar deuren voor een leuk feestje. Drie dagen party dus!

Ook nieuwe site.

Ook de nieuwe website staat nu al online en is een voorsmaakje van de nieuwe huisstijl. Op http://www.dendraak.be vind je alle info over evenementen, zaalverhuur en openingsuren en je vindt er een shoutbox waar je ervaringen kan delen met andere bezoekers van Den Draak.

Ook dit nog: basis wordt versterkt.

En die basis dat zijn onze vrijwilligers. Den Draak blijft het café dat nauw verwant is met Het Roze Huis-Antwerpse Regenboogkoepel. En dus wordt het cafe uitgebaat door zowel professionele als vrijwillige werkkrachten; een combinatie die mee de sfeer maakt in Den Draak. Die basis wordt de komende maanden versterkt door nieuwe vrijwilligers die het team uitbreiden. Iedereen die zin heeft mee achter de toog te komen werken, is meer dan welkom. Info via info@hetrozehuis.be.

Holebi-café Den Draak, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen.

Makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (dichtbij NMBS-station Antwerpen-Berchem of via tram 11, halte Draakplaats en verschillende bus-verbindingen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: