2009 begint in en rond vuurspuwende Den Draak

Café Den Draak organiseert op oudejaarsavond een ’80-’90-fuif en op zaterdag 3 januari is er de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Persbericht: Het Roze Huis organiseert ‘vuurshow’ op Draakplaats op 3 januari

Oudejaarsfuif op woensdag 31 december 2008 in café Den Draak
Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 3 januari 2009 op Antwerpse Draakplaats

Met een vuurshow en vurige optredens tijdens haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zet Het Roze Huis-Antwerpse Regenboogkoepel (de Antwerpse holebibeweging) het nieuwe jaar in op zaterdag 3 januari 2009. Maar vooraleer het zo ver is, fuift café Den Draak het nieuwe jaar in op oudejaarsavond.

‘Iedereen is welkom aan de Draakplaats, zowel woensdagnacht als zaterdagavond, want in 2009 willen we meer dan ooit een warm en open huis zijn,’ zo laat Het Roze Huis weten.

Oudejaarsfuif
Met muziek uit de jaren ’80 en ’90 en flessen cava feest holebicafé Den Draak van oud naar nieuw. Woensdag 31 december vanaf 22 uur in café Den Draak, Draakplaats 1 in Antwerpen.

‘Vurig warme’ nieuwjaarsreceptie
Met een spectaculaire vuurshow, optredens van het Active Company-koor (koor van de Antwerpse holebi-sportclub Active Company) en zangeres Sofie Dykmans en haar band (sferige jazz, latine, bossa nova-muziek), een woordje van voorzitter Sven Pichal, dj’s en vooral lekker wijn, glühwein, warme chocolademelk, jenever en hotdogs wordt het een warm en lang nieuwjaarsfeest, dat start vanaf 19u30 op de Draakplaats en dat doorgaat tot in de vroege uurtje in café Den Draak. Iedereen is van harte welkom! Zaterdag 3 januari vanaf 19.30 uur op de Draakplaats in Antwerpen.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: