Donna-opvolger MNM is ook een nichtenradio, met Tom De Cock en Karolien Debecker

MNM, de opvolger van Donna, zal niet onderdoen in nichtengehalte. Radio Donna was dan ook jarenlang de truttenzender bij uitstek, tot Q-music de kop kwam opsteken. Maar hoe zit het met MNM?

Karolien Debecker mag alvast Karolien van 10 tot 12 presenteren. Doet wat denken aan Vrouwentongen, niet? ’s Avonds neemt Tom De Cock over in De Cock Late Night (21-00 uur): “Van abortus over de paus die weer een gekke uitspraak doet tot gasten die belletje trek willen doen bij Jean-Marie Pfaff”, legt hij in Het Nieuwsblad uit. “Bij Tom De Cock Late Night hangt dat helemaal van de luisteraar af. Het kan gebeuren dat ik de uitzending begin met mij eens goed kwaad te maken, over de paus en homo’s bijvoorbeeld, maar de luisteraar kan mij ook gewoon bellen. Wie belt, komt meteen bij mij op antenne”, vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Afwachten of MNM aanslaat.

7 Reacties

 1. Gekke uitspraken

  Multifunctionele aanvoer­der: de paus is im­mers tevens captain van het grootste overdekte homoreservaat ter wereld. Ook al in dát licht gezien, is het bizar dat juist de paus zijn achterban op­roept om de wereld te redden van homo’s en transseksuelen. In sporttermen vertaald, heeft de paus een niet te missen voorzet afgegeven aan alle homohaters en po­tenram­mers van deze wereld. Die staan te tráppelen om zich aan deze dodelijke cocktail van huichelarij en haat te bezatten.

  http://www.metronieuws.nl/index.php?actie=nieuws&c=8&id=144628

 2. Q-music is da niet de afkorting van Queer-music ❓

 3. Ik heb dat ook al gehoord, maar heb er niets van teruggevonden…

 4. Q ❓

  De Q zijn een onsterfelijk en bovennatuurlijk ras die buitengewone krachten bezitten. Zo kunnen zij door de tijd reizen en ieder voorwerp op elk moment scheppen of laten verdwijnen, inclusief mensen. De Q worden voor het eerst geïntroduceerd in de eerste aflevering van Star Trek: The Next Generation

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Q_(Star_Trek)

  God is a DJ (1998)- Faithless

 5. En toch vond ik Donna beter, het was vertrouwd.
  Ik mis het !

 6. Ik vond donna ook beter !!!

 7. […] Debecker (31) presenteerde op JIM, op Ketnet, op FM Brussel en nu op MNM. Met Tom De Cock vormt ze vaak een zeer sterk duo. En ze doet nog vaak haar […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: