Tomas De Soete (Studio Brussel) zoekt homovoetballer voor Roze Schoen

De Vlaamse Sportfederatie won weliswaar de Homofolieprijs 2008, maar voetbal blijft een gesloten sport voor homo’s. Als er al homovoetballers zijn, blijven die veilig in de locker. Daar willen Thomas De Soete en StuBru iets aan doen.

Win de Roze Schoen van Studio Brussel
Ben je een homo, speel je voetbal in teamverband en heeft niemand daar een probleem mee (of om te beginnen jijzelf niet), schrijf je dan in via stubru.be en win de Roze Schoen en een Studio Brussel outfit voor je hele ploegl! Nomineer jezelf!

Marcello Lippi, bondscoach van Italië, zei onlangs dat “homo’s welkom zijn in de Nationale Ploeg. Ik heb nog geen enkele homoseksuele voetballer gezien. Maar ze zijn welkom.”

Tomas gelooft niet dat er nergens op onze mooie planeet iemand rondloopt die per toeval homo is en en passant graag eens een balletje trapt. Daarom gaan we op zoek naar de man die homoseksualiteit en voetbal hand in hand laat gaan, iemand die graag met ballen speelt, iemand die de Roze Schoen past.

Ben je een homo, speel je voetbal in teamverband en heeft niemand daar een probleem mee (of om te beginnen jijzelf niet), schrijf je dan hieronder in en win een exclusieve Studio Brussel outfit voor je hele ploeg.

Wie weet win jij donderdagochtend, als de kater van de Gouden Schoen weggeveegd wordt, de enige echte Roze Schoen.

4 Reacties

  1. Zalige gast die Tomas
    Hij begon paar weken geleden ook enorm spel te maken tijdens zijn programma omdat voetbalcoaches het onderwerp homoseksualiteit aan het mijden waren. Nu Peterke weg is ist goed dat er nog Tomas is die vragen zoals “heb je een vriendin of een vriendje” doodnormaal durven afvuren.

  2. […] Tomas De Soete (Studio Brussel) zoekt homovoetballer voor Roze Schoen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: