Zanger-acteur Bram Bierkens (Toast Kannibaal, Sara) eindelijk uit de kast

www.brambierkens.be.

Bram Bierkens. Foto: http://www.brambierkens.be.

Het was al langer een publiek geheim: Bram Bierkens, een van de kandidaat van de eerste Toast Kannibaal op vtm, is homo. Nu komt hij er eindelijk voor uit. Het in-de-kast-zijn zorgde voor een relatiebreuk.

PERSBERICHT: Ex-toast kannibaal deelnemer & zanger Bram Bierkens (21) komt uit voor zijn homosexualiteit

Na zijn deelname aan het tv programma Toast Kannibaal 4 jaar geleden op VTM, had Bram even een relatie met Marieke Beernaert (dochter van familie Beernaert uit Toast kannibaal 1).  Deze relatie hield maar enkele maanden stand.

Bram bleef nadien een tijd vrijgezel en werd zich tijdens deze periode bewust van zijn homoseksualiteit. Bram leerde een jongen kennen uit West-Vlaanderen, maar al snel werd duidelijk dat deze relatie ook een keerzijde had.

Het was niet gemakkelijk voor het jonge koppel om deze relatie in stand te houden, want door Bram zijn carrière als artiest, de talrijke vrouwelijke fans en zijn hetero imago dat door zijn vorige management was opgebouwd, werd het moeilijk om er 100% voor te gaan. Het was voor Bram’s partner niet gemakkelijk om mee te draaien in dat circus. Deze situatie zorgde 3 weken geleden (na een relatie van bijna 2 jaar) voor een breuk tussen Bram & zijn ex-partner Harry (19).

Bram weet dat het voor vele holebi jongeren van zijn leeftijd moeilijk is om er voor uit te komen. Hierdoor heeft Bram besloten deze jongeren een hart onder de riem te steken en het niet langer voor zich te houden; “Aan homoseksueel, biseksueel of lesbisch zijn is niets verkeerd” aldus Bram.

“Ik wil niet zoals Get Ready, Christoff en vele andere BV’s pas na jaren uit de kast komen en heel de tijd mijn persoonlijkheid verstoppen: Ik ben wie ik ben, en ik kom daar nu graag voor uit”; zegt Bram.

Hij wil nog een boodschap geven aan alle holebi jongeren. Schaam je er niet voor en verstop het niet. Ongeacht wat je ouders, vrienden of familie ook denken, iedereen heeft recht op geluk!

9 Reacties

 1. Bram Bierkens ❓

  Nog nooit van gehoord. 🙄

  Humm… waarom denk ik nu: Waarschijnlijk ooit eens in een VTM-programma op TV geweest en hup… een BV.

  Maar ja… het kan ook aan mij liggen omdat ik ganse “showbizz-land” niet zo goe volg.

 2. Had er ook eerder nog niet van gehoord… maar ziet er niet slecht uit… Op ’t eerste zicht best een aanwinst 🙂

 3. komaan, die gast staat al jaren op elke gaysite die dit arme landje telt.. 😀

 4. […] Karolien Debecker shOut op JIM, een gesubsidieerd programma over en voor holebi’s. Bram Bierkens (22), bekend van Toast Kannibaal, werkt aan een opvolger: Pink Nation. Een eerste party is voorzien […]

 5. […] Karolien Debecker shOut op JIM, een gesubsidieerd programma over en voor holebi’s. Bram Bierkens (22), bekend van Toast Kannibaal, werkt aan een opvolger: Pink Nation. Een eerste party is voorzien […]

 6. al op internaat in Hoogstraten wist iedereen dat hij homo was
  alleen hijzelf niet !!

 7. het was ook een beetje duidelijk tijdens Toast Kannibaal

 8. […] Bram Bierkens, die je misschien kent van Toast Kannibaal, start een boyband. Bram en zijn 18-jarige vriend Ivan […]

 9. dat getuigt van groot moedt en hoop dat het zijn carier niet schaad en hoop op geluk voor hem en zo wel prive als op het beroep vlak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: